fbpx

Hoe een Bitvavo account aanmaken?

Ben je ook van plan om in de cryptomarkt te stappen? Wil je graag bitcoins of andere coins kopen en verkopen en zo hopelijk een centje bijverdienen? Dan zijn er een aantal exchange platformen waarop je je kan aanmelden, geld kan storten en enkele minuten later al kan beginnen traden.

De meeste bekende exchanges zijn Bitvavo, Coinbase, Litebit en Binance. Omdat het vaak makkelijker is om in het Nederlands te beginnen in de wereld van de cryptocurrencies, zijn Bitvavo en Litebit de aanraders. Simpelweg omdat deze hun oorsprong hebben in Nederland. Hieronder leggen we uit hoe je snel en eenvoudig een BITVAVO account kan aanmaken.

stap 1 – bitvavo aanmelden

GA NAAR BITVAVO.COM >

Ga naar bitvavo.com en klik verder op “aanmelden” (rechtsboven) of “aan de slag”.

stap 2 – registreren

In deze stap moet je jezelf registreren. Daarnaast moet je ook even akkoord gaan met de algemene voorwaarden en met het feit dat je je er van bewust moet zijn dat er risico’s aan verbonden zijn. Koop enkel en alleen met geld dat je kan missen!

Wil je een zakelijk account openen? Dan moet je contact opnemen met corporate@bitvavo.com.

stap 3 – bevestigen

Nadat je op registreren hebt geklikt, krijg je onderstaande melding te zien. Een activatie e-mail is onderweg naar het mailadres dat je hebt opgegeven.

Van zodra je op de link in deze mail geklikt hebt, wordt je doorverwezen naar de website om je mailadres (nogmaals) te bevestigen.

Je account is nu geactiveerd en in een volgend scherm kan je inloggen met je mailadres en wachtwoord dat je hebt opgegeven in stap 2. Nadien volgen nog 3 korte stappen alvorens je kan beginnen handelen:

  • enkele aanvullende vragen
  • staking in- of uitschakelen
  • je identiteit aantonen door het doorsturen van de voor- en achterkant van je ID

Bron: bitvavo.com

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *