fbpx

Hoe een nieuwe Google Agenda aanmaken?

Een Google Agenda meer of minder, het kan. Je kan immers zo veel mogelijk agenda’s aanmaken. Eentje om je privéleven beter te organiseren, eentje om te delen met je collega’s op werk en een agenda die je deelt met de makkers van de fietsclub. Fantastisch, toch? We tonen hieronder hoe je een nieuwe Google Agenda kan aanmaken op je computer/mac. Volg de eenvoudige stappen en je kan gratis en voor niets agenda’s beginnen aanmaken!

Stap 1: ga naar Google Agenda – Open je browser en surf naar Google Agenda (www.google.com/calendar).

Stap 2: mijn agenda’s – Klik in de linkerkant op het pijltje naast “mijn agenda’s”. Een menu komt tevoorschijn. Selecteer hier “Nieuwe agenda maken”.

Stap 3: maak nieuwe agenda – Je kan nu de details van je nieuwe agenda invullen zoals naam, beschrijving en locatie. De naam dien je in te vullen, de rest niet. Je kan in deze stap ook al meteen mensen uitnodigen en je agenda op die manier delen. Niet vergeten op de knop “Agenda maken” te klikken.

Stap 4: agenda toegevoegd – Controleer of de nieuwe agenda is toegevoegd. Deze zou normaal gezien in de lijst van “Mijn agenda’s” in de linkerkant moeten staan.

google-agenda-aanmaken-1_01

google-agenda-aanmaken-2_01

google-agenda-aanmaken-3_01

google-agenda-aanmaken-4_01

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *