fbpx

Hoe een elektrische step kopen met ecocheques?

Met je ecocheques kan je een heleboel producten kopen die energiezuinig zijn (wasmachines, ijskasten,…). Sinds 2019 zijn hier ook een aantal milieuvriendelijk vervoersmiddelen aan toegevoegd. Dan denken we meteen aan de elektrische fietsen. Maar ook de elektrische steps en zelfs de elektrische éénwielers en hoverboards kan je tegenwoordig aankopen met je ecocheques.

Meer zelfs, ook de nodige wisselstukken hiervoor kan je kopen met de cheques. En je kan ze zelfs gebruiken voor het onderhoud en laten herstellen van je elektrische step. Kortom, als je op zoek bent naar een alternatief vervoermiddel, gebruik dan je ecocheques voor het betalen van je elektrische step!

Welke elektrische steps kan je kopen met ecocheques?

De vraag is nu natuurlijk: welke elektrische steps kan je aankopen met je cheques en waar kan je ze kopen? We hebben in onze zoektocht ons vooral toegespitst op de grotere webshops (sorry aan alle lokale handelaars die ook eco-cheques aanvaarden. Je mag ons altijd een mailtje sturen en dan nemen we je gegevens graag op in onderstaande lijst!). Voor de volledigheid hebben we per webshop ook de link toegevoegd naar de alle producten die je op de betreffende webshop met je ecocheques kan aankopen.

Wil je liever je ecocheques aan iets anders besteden? Dan hebben we een handige lijst samengesteld met alle winkels waar je terecht kan met je ecocheques.

BEKIJK LIJST MET WINKELS >
The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *