fbpx

Hoe foto’s van anderen opslaan op Instagram?

Instagram is een fantastisch platform voor mensen die van fotografie houden. Zo maken beginnende fotografen er gretig gebruik van om via Instagram hun werk te verspreiden. Maar ook liefhebbers kunnen hun gading vinden door te gaan zoeken naar foto’s in hun interessegebied door gebruik te maken van hastags. Voor deze mensen is het handig dat ze foto’s die ze mooi vinden, kunnen opslaan op hun pc. We tonen hoe je eenvoudig foto’s van andere Instagramgebruikers kan opslaan op je pc.

Stap 1: ga naar Instagrabbr
Foto’s van anderen kan je niet opslaan vanuit de app op je smartphone. Je moet hiervoor je pc gebruiken en surfen naar Instagrabbr. In de zoekbalk dien je de usernaam in te geven van de persoon wiens foto(‘s) je wenst op te slaan.

instagram-foto-anderen-1

Stap 2: zoeken naar de gebruiker
Als je de username hebt ingegeven, klik dan op search (scherm 1). Je wordt nu naar het profiel en de foto’s van de gebruiker gebracht (scherm 2).

instagram-foto-anderen-2

instagram-foto-anderen-3

Stap 3: foto’s selecteren en opslaan
Om een foto op te slaan dien je rechtermuisknop te doen boven de gewenste foto. Je kan nu kiezen wat je met de foto gaat doen (scherm 1). Het makkelijkste is om te kiezen voor “Bewaar afbeelding als…”. Ja kan dan de foto opslaan in een map naar keuze op je pc (scherm 2).

instagram-foto-anderen-4

instagram-foto-anderen-5

Wel opletten met het gebruiken van foto’ s van anderen in verband met inbreuk op het auteursrecht. Zet er dus steeds bij van wie je de foto hebt als je deze zou gaan gebruiken.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

2 gedachten over “Hoe foto’s van anderen opslaan op Instagram?”

  1. Jaa woww die site van instagrabbr werkt echt! Het wordt een gewone foto en je kan zo ver inzoomen als je wilt maar hij islam helaas wel wazig. Maar dat kan je natuurlijk weer scherm krijgen met een foto editor. Super!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *