fbpx

Hoe Instagram account aanmaken op iPhone

Instagram is een gratis applicatie waarmee je eenvoudig foto’s kan nemen, bewerken en delen met je vrienden. Instagram kan je gebruiken op je iPhone, iPad, iPod Touch of op je Android toestel. Alvorens Instagram te kunnen gebruiken, moet je eerst een account aanmaken. We tonen hier hoe je Instagram kan installeren op je iPhone (dit voorbeeld is uitgewerkt met iPhone 5):

Stap 1: app downloaden in Appstore
Zoek Instagram en download de app.

Stap 2: app openen en “registreren”
Je kan registreren met ofwel je Facebook account ofwel met een e-mailadres. Wij gaan registreren met een e-mailadres. Geef je gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres op. Je kan meteen ook je profielfoto instellen. Druk onderaan rechts op “gereed”. Nadien wordt er gevraagd om je e-mailadres te bevestigen, klik op ja om verder te kunnen gaan.

Stap 3: volledige naam opgeven
Om er voor te zorgen dat je vrienden je kunnen vinden op Instagram is het belangrijk dat je je volledige naam invult in de volgende stap. Het is optioneel, net zoals je telefoonnummer. Het is dus niet verplicht. Wij hebben enkel onze naam ingevuld, het telefoonnummer niet.

Stap 4: volg vrienden en andere personen
In de laatste stap kan je vrienden gaan volgen om hun foto’s te kunnen bekijken. Je kan in je contacten zoeken of tussen je Facebookvrienden. Wij hebben geen van beide gedaan. Je krijgt dan logischerwijs op het beginscherm van Instagram  geen foto’s te zien. Tik op de groenen button om personen te zoeken en te volgen. Of je kan meteen zelf een foto nemen en uploaden!

Als alles goed is gegaan krijg je achtereenvolgens volgende schermen te zien op je iPhone:instagram-aanmaken-iphone

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

1 gedachte over “Hoe Instagram account aanmaken op iPhone”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *