fbpx

Hoe je iPhone updaten?

Zoals je wel al gemerkt zal hebben, wordt er door Apple bijna jaarlijks een nieuw besturingssysteem gelanceerd. Momenteel (december 2014) zitten we aan iOS8. Hoe je deze laatste versie op je iPhone kan installeren, kan je nalezen op volgende link: iOS 8 installeren op je iPhone. Naast een volledige nieuwe versie van het besturingssysteem zijn er ook nog tal van kleinere updates. Deze lossen kleine bugs en foutjes op en zorgen voor een nog betere gebruikerservaring. Het is dus belangrijk dat je je iPhone up to date houdt zodat je er het maximale uit kan halen. Het updaten van je iPhone wordt hieronder toegelicht in enkele eenvoudige stappen:

Stap 1: ga naar instellingen

Stap 2: ga naar algemeen

Stap 3: software-update

Helemaal bovenaan zie je net onder “Info” de functie “Software-update” staan. Zoals de naam al aangeeft, moet je hier op tikken om je iPhone te laten zoeken naar de laatste nieuwe update.

Stap 4: zoeken

Je iPhone zal nu automatisch beginnen zoeken naar de laatste update voor je iPhone.

Stap 5: nieuwe update gevonden

Als er een nieuwe update gevonden is, wordt deze getoond. In dit voorbeeld gaat het over iOS 8.1.2. Tik op “Download en installeer” om je iPhone te updaten.

Stap 6: geen update gevonden

Is er echter geen update gevonden, dan geeft je iPhone aan dat de software up to date is. En hij zet er meteen ook de versie bij welke is geïnstalleerd.

updaten-iphone

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *