fbpx

Hoe kan je iemand volgen op Instagram?

Op deze pagina tonen we hoe je iemand kan volgen op Instagram. Op deze manier krijg je de berichten van bepaalde (bekende) personen of merken in je overzicht te zien.

In onderstaand voorbeeld gaan we op zoek naar NBA ster Lebron James.

Stap 1: verkennen
Tik op het tweede icoontje onderaan om te gaan verkennen (scherm 1). Je krijgt foto’s te zien die op dit moment populair zijn. Tik daarna op de zoekbalk bovenaan het scherm (scherm 2). Je kan kiezen tussen “gebruikers” en “hastags”. Standaard staat “gebruikers” ingesteld (scherm 3).
instagram-volgen-1

Stap 2: personen zoeken
Typ nu in de zoekbalk de naam van de persoon die je wilt volgen (in ons voorbeeld Lebron James – scherm 1). Voor bekende personen zijn er meestal verschillende (valse) accounts. Zorg er dus voor dat je de officiele account aantikt. Daarna is het kwestie van op de “volgen-button” te tikken (scherm 2). Deze verandert nadien in een “volgend-button” en krijgt een groene kleur (scherm 3). Lebron James is nu toegevoegd aan de lijst van personen die we volgen.
instagram-volgen-2

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

2 gedachten over “Hoe kan je iemand volgen op Instagram?”

    1. Nick Van Ranst

      Hallo,

      dit is mogelijk. Je moet eerst ingelogd zijn met je eigen account (www.instagram.com/uwnaam) en dan gaan naar het profiel van de persoon die je wenst te volgen. Onder de profielfoto van die persoon klik je dan op “Volgen”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *