fbpx

Hoe smileys gebruiken op Instagram (iPhone)?

Je ziet heel vaak bij foto’s op Instagram smileys en emoticons staan. Standaard zijn er geen smileys of emoticons beschikbaar op Instagram. Hiervoor moet je een emoticon-app downloaden in de AppStore en deze activeren op je iPhone. Vanaf dan kan je zo veel smileys als je wilt gebruiken op Instagram. Leer via onderstaande stappen hoe je deze app kan gebruiken:

Stap 1: download Emoji app

Download een Emoji app op je iPhone. Er zijn verschillende mogelijkheden en de meeste zijn gratis. In dit voorbeeld werd de eerste Emoji-app in de lijst van AppStore gebruikt. Je hoeft deze app niet te openen, enkel te installeren.

Stap 2-3-4: ga naar instellingen < algemeen < toetsenbord

Om emoticons te kunnen gebruiken moet je deze als een toetsenbord toevoegen. Dit doe je als volgt: ga vervolgens naar “Instellingen” < "Algemeen" < "Toetsenbord".

Stap 5-6-7-8: voeg Emoji toetsenbord toe

Tik nu verder op “Toetsenborden” en voeg een toetsenbord toe. Het Emoji toetsenbord zit in de lijst van de verschillende talen. Je zal dus even moeten vegen naar beneden. Tik vervolgens op Emoji en deze zal worden toegevoegd in de lijst van geselecteerde toetsenborden.

Stap 9-10 : gebruik nu emoticons op Instagram

Vanaf nu kan je emoticons toevoegen en gebruiken op Instagram. Zowel bij je eigen foto’s als in je commentaren op andere foto’s. Om smileys te gebruiken tik je op de smiley (logisch toch?) die is toegevoegd aan je toetsenbord onderaan. Je kan nu smileys naar hartelust gebruiken. Veel plezier!

smileys-instagram

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *