fbpx

Hoe Snapchat toegang geven tot je foto’s?

Hoe snapchat toegang geven tot je foto’s? Dit is een veelgestelde vraag aangezien je met Snapchat niet alleen foto’s en video’s kan versturen die je a la minute moet maken maar ook foto’s die je eerder hebt gemaakt. Hiervoor dien je Snapchat toegang te geven tot je foto’s zodat je nadien een foto kan selecteren uit je filmrol. We tonen hier hoe je toegang verleent en hoe je een foto die je eerder hebt genomen kan doorsturen met Snapchat. We doen het voor op een iPhone.

Stap 1: ga naar instellingen

Ga naar de instellingen van je iPhone.

Stap 2: ga naar Snapchat instellingen

Veeg naar beneden tot je Snapchat tegenkomt. Tik hier vervolgens op om naar de instellingen te gaan.

Stap 3: toegang geven tot foto’s

Zorg er nu voor dat het bolletje groen gekleurd is achter “Foto’s”. Hiermee verleen je Snapchat toegang tot je filmrol en je volledige fotobibliotheek.

snachapt-foto's1

 

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

10 gedachten over “Hoe Snapchat toegang geven tot je foto’s?”

    1. Nick Van Ranst

     Vreemd, want dit zou in principe op een iPhone wel zo moeten zijn… Lukt het dan niet om het witte bolletje te swipen zodat het groen kleurt?

   1. Bij mij staat er geen contacten wat moet je dan doen?? Want ik wil zoo graag mijn streaks terug ik heb 500 dagen streaks he 500 en als dat weg is ben ik echt boos op je dus hoe doe je dat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *