fbpx

Hoe Streamz abonnement opzeggen?

STREAMZ is een Vlaams videostreamingplatform van Telenet en DPG Media die exclusief beschikbaar is in België en waarop je toegang hebt tot een breed scala aan populaire (Vlaamse en internationale) televisieseries en films.

Het kan zijn dat je om welke reden dan ook besluit dat je je abonnement op STREAMZ wilt opzeggen. Hieronder vind je een gedetailleerde stap-voor-stap handleiding over hoe je je abonnement op STREAMZ kunt opzeggen.

Stappen om een abonnement van STREAMZ op te zeggen

 1. Ga naar de website van STREAMZ en log in op je account.
 2. Klik op de knop “Mijn Account” en zoek naar de optie “Abonnement beheren”.
 3. Klik op de optie “Abonnement beheren” en zoek naar de knop “Abonnement opzeggen”.
 4. Bevestig dat je je abonnement op STREAMZ wilt opzeggen en volg de instructies op het scherm.
 5. Mogelijk wordt er gevraagd naar een reden voor de opzegging. Je kunt een reden opgeven, maar dit is niet verplicht.
 6. Na het bevestigen van de opzegging ontvang je een bevestiging van STREAMZ per e-mail. Bewaar deze e-mail als bewijs van opzegging.
 7. Je abonnement wordt geannuleerd op het einde van de huidige factureringsperiode. Tot die tijd kun je nog steeds gebruik maken van de dienst.

Belangrijke informatie om te weten

 • Als je je abonnement opzegt, wordt je toegang tot de dienst beëindigd aan het einde van de huidige factureringsperiode. Tot die tijd kun je nog steeds gebruik maken van de dienst.
 • STREAMZ brengt geen annuleringskosten in rekening als je je abonnement opzegt.
 • Als je ervoor kiest om je abonnement op STREAMZ op te zeggen, worden eventuele lopende abonnementskosten niet gerestitueerd. Dit geldt ook voor eventuele betalingen die zijn gedaan voor het jaarabonnement.
 • Als je besluit om in de toekomst weer lid te worden van STREAMZ, kun je eenvoudig opnieuw een abonnement afsluiten via de website.
 • Het opzeggen van een abonnement op STREAMZ kan alleen worden gedaan via de website van STREAMZ. Het is niet mogelijk om telefonisch op te zeggen.

Alternatief: Streamz online opzeggen via sepastop.eu

Laat je dit liever over aan iemand anders? Ga dan naar sepastop.eu en laat zij het werk doen. Je brief wordt aangetekend verstuurd voor jou. In 1, 2, 3 geregeld en door de track & trace code ben je 100% zeker: surf naar sepastop.eu.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *