fbpx

Hoe Streamz abonnement opzeggen?

Streamz is een Vlaams platform wa is opgericht in 2020 en is de opvolger van het streaming platform “Play”. Een groot gedeelte van het aanbod van Streamz bestaat uit Vlaamse films en series, toch heeft het bedrijf samenwerkingen met bijvoorbeeld HBO waardoor series zoals “Game of Thrones” ook te bekijken zijn.

Wanneer je een abonnement op Streamz wil afsluiten kun je kiezen uit een normaal Streamz abonnement of een Streamz+ abonnement. Met het plus abonnement kun je ook recentere films bekijken. Hier betaal je dan ook bijna 2 keer zoveel voor, namelijk 19,95 Euro per maand in plaats van 11,95 Euro.

Het komt dan ook steeds vaker voor dat consumenten Streamz willen opzeggen. Eén van de makkelijkste manieren om je Streamz abonnement op te zeggen is met de opzegservice van Xpendy. Met deze opzegservice wordt een aangetekende opzegbrief uit jouw naam verstuurd naar het bedrijf waarbij jij wil opzeggen. Het opzegproces ziet er dan als volgt uit:

  1. Ga naar de Xpendy website en vul op de Streamz opzegpagina je gegevens in.
  2. Klik op versturen
  3. Je opzegbrief wordt binnen 5 werkdagen aangetekend verstuurd.
  4. Zodra je opzegbrief is verstuurd ontvang je de track en trace code in je mailbox.
  5. Wanneer je opzegbrief is bezorgd, heeft Streamz 10 dagen de tijd om je opzegbrief te verwerken.
  6. Je abonnement is opgezegd na een mogelijke opzegtermijn!

Het opzeggen van abonnementen hoeft niet moeilijk te zijn en veel tijd in beslag te nemen, met de opzegservice van Xpendy zeg je je abonnementen gemakkelijk en snel op! Zeg nu ook zelf je Streamz abonnement op met Xpendy!

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.