Hoe iemand deblokkeren op Instagram die jou geblokkeerd heeft?

Laatst aangepast op

Als ik de vele reacties in een van onze artikels over Instagram (dit artikel) mag geloven, dan gebeurt het vaak dat jullie iemand blokkeren op Instagram. En dat diezelfde persoon jou dan ook blokkeert. Maar na een tijdje hebben jullie er spijt van en willen jullie mekaar toch terug volgen. En dan begint de miserie… Je vindt mekaar namelijk niet meer terug!

Niets lijkt te lukken. De zoekfunctie levert niets op, je vindt mekaar niet terug tussen de vriendenlijsten van gemeenschappelijke vrienden, zelfs als je een vermelding in je bio hebt naar die persoon werkt de link niet meer. Het lijkt wel of het Instagram-account geschrapt is.

Oplossing!

De oplossing is normaal gezien heel eenvoudig. Ik heb zelf meerdere accounts (eentje voor mezelf privé en eentje voor Hoedoen.be) waardoor ik het eigenhandig heb kunnen testen. Het werkt dus! Je moet de persoon eenvoudigweg terugzoeken in je lijst met geblokkeerde contacten.  Daar moet de betreffende persoon tussen staan. Het kan zijn dat dit een wit scherm geeft als je op zijn/haar naam tikt. Probeer dit nogmaals (werkte soms) of gebruik de 3 stipjes rechtsboven aan. Je kan dan ook de persoon deblokkeren. Meer moet dit niet zijn 🙂 Hopelijk lukt het bij jullie ook!

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

5 reacties

  • Damian christiaanse schreef:

    Ik heb sommige mensen geblokkeerd en die kan ik wel deblokkeren maar ik een iemand hebben elkaar geblokkeerd en dan druk ik op haar naam bij geblokkeerde account en dan gebeurd er niks.

  • Rotterdam Zuid Pislik schreef:

    Je kan iemand een groepschat laten starten met beide van jullie erin of dit doen door middel van een fakeaccount. Via hier kunnen jullie elkaar deblokkeren.

Leave a Comment