Hoe Tik Tok contacteren?

Wist je dat je rechtstreeks contact opnemen met de Tik Tok klantendienst? We tonen hieronder in een paar simpele stappen met afbeeldingen hoe je eenvoudig je TikTok kan contacteren.

Stap 1

Open je Tik Tok app, tik rechtsonder op ik en tik vervolgens rechtsboven op de 3 puntjes

Stap 2

Scroll naar beneden en kies “Een probleem melden”

Stap 3

Kies een onderwerp, bijvoorbeeld “suggestie”

Stap 4

Kies “Nog steeds een probleem”

Stap 5

Verstuur je bericht naar de officiële support van TikTok en laat onderaan je e-mailadres achter. Van zodra je klaar bent, tik je rechtsboven op Verstuur en gaat je bericht de deur uit naar TikTok. 

Tip: Zit je vaak op Tik Tok?

Bij datakampioenen Mobile Vikings en Orange vind je voordelige abonnementen met heel wat mobiele data in. Zo kan je zorgeloos Tiktokken zonder dat je voor onaangename verrassingen komt te staan 😉

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

8 reacties

 • Levi schreef:

  Ik heb iets veranderd aan tiktok maar op eens waren al mijn Tiktoks verdwenen door tiktok verwijderd

 • Flash schreef:

  Geef @flaviabeastlove haar account terug

 • Modasir Ahmad schreef:

  Hallo ik had en vraagje over mijn volgers op tiktok ik heb meer dan 300k volgers op tiktok wil graag geld verdienen is dat mogelijk.
  Met vriendelijke groeten modasir ahmad

 • Anoniem schreef:

  Ik had een video was gewoon heel normaal al een maar een liedje geplaybackt wordt vw ik denk zal wel storing zijn ik plaats hem weer 2e x vw ik ga de hond uitlaten 10 minuten later ACC WEG er zijn mensen bijna half naakt en ik wordt vw slaat negerds op toch

 • Laura Galle schreef:

  Mijn account is verwijderd vanwege schendingen can communicatie maar heb nooit iets misdaan of gezegt. Dus ik wil mijn account ajb terug.

 • Loek schreef:

  Goedenavond ,

  Kunt u mij vertellen waarom mijn account is geblokkeerd/verwijderd. Ik ben namelijk 13 jaar en heb er nooit kwetsende dingen op gezegd.

  Ik hoor graag van u.

  Dit is mijn account:
  @Pokeloek

  Mvgr Loek Korver

 • Valentina (tiktok naam vlarmd) schreef:

  Het beste,
  Mijn tiktok-account is zonder reden door jou verwijderd. Mijn tiktok-naam was @vlarmd. Ik zou het graag terug willen krijgen omdat ik veel moeite heb gedaan om de 10.000 volgers te krijgen. Zou ik alsjeblieft mijn account terug kunnen krijgen.

  Met vriendelijke groet

 • anouk schreef:

  hoii,

  mijn tiktok account is geblokkeerd maar ik heb niks fout gedaan kunt u mijn tiktok account terug halen? de naam is ikbengwncool11.

  vriendelijke groet.

Leave a Comment