fbpx

Hoe TikTok installeren op je pc?

Wist je dat je TikTok niet enkel kan gebruiken op je smartphone maar ook op je pc of laptop? Vanachter je computer kan je perfect video’s uploaden! Als je dus een prachtig gemaakt en bewerkt filmpje op TikTok wilt plaatsen dan kan dat eenvoudig weg vanachter je pc. Er zijn twee mogelijkheden om dit te doen.

TitTok via je internetbrowser

De eerste manier is om eenvoudigweg naar tiktok.com te surfen en in te loggen met je account. Et voila, je kan alles doen vanuit je browser wat je ook met de app kan doen. Video’s bekijken, zoeken, liken, reageren en zelf uploaden. Opgelet, de video’s die je gaat uploaden kan je niet bewerken zoals je dit wel kan met de app. Je moet je video dus eerst in een apart programma hebben gemaakt. Of het is een doodnormale video zonder tekst, effecten etc.

TitTok installeren op je pc

De tweede manier om TikTok te gebruiken op je pc is door het te gaan downloaden in de Microsoft app store. Ga hiervoor naar https://apps.microsoft.com/ of via het zoekmenu op je pc. Zoek even naar TikTok en download de app. De app is gratis dus niet twijfelen! 😉

De Microsoft Store opent zich en vraagt nogmaals of je de app wilt downloaden. Vervolgens opent TitTok en kan je inloggen. Op die manier kan je je smartphone af en toe wat rust gunnen want laten we eerlijk zijn, die TikTok neemt serieus wat van je batterij!

Ook hier wel opnieuw dezelfde opmerking: de video’s die je kan uploaden moet je wel op voorhand al bewerkt en gemaakt hebben. Je kan ze dus enkel uploaden en niet bewerken. Het effectief bewerken met filters, tekst, etc is met andere woorden enkel voorbehouden voor de app zelf. Maar gelukkig zijn er genoeg programma’s te vinden die je op je pc kan downloaden om zo de mooiste video’s te maken.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *