fbpx

Hoe spelletjes uitnodigingen Facebook blokkeren/uitzetten?

“Vriend X heeft je uitgenodigd om Candy Crush te spelen.” Spelletjes als Candy Crush, FarmVille, Clash of Titans: je kan er ongetwijfeld makkelijk tien opnoemen waarvoor je al bent uitgenodigd. Vind je het ook enorm vervelend om altijd die meldingen van uitnodigingen voor apps en spelletjes op Facebook te zien verschijnen? Dan denken wij hetzelfde! We tonen hoe je deze uitnodigingen eenvoudig en voor altijd kan blokkeren.

Stap 1 – Ga naar instellingen: log in op je Facebook-account en klik rechtsboven op het driehoekje. Klik vervolgens in het menu op “instellingen”.

Stap 2 – Tabblad blokkeren: klik in het linkermenu op “blokkeren”. Je komt daarna op de pagina uit waar je verschillende zaken kan gaan blokkeren waaronder de verzoeken en uitnodigen van apps en spelletjes.

Stap 3 – Blokkeren apps: helemaal onderaan kan je de apps ingeven die je wenst te blokkeren. Van zodra je enkele letters hebt getypt, verschijnen er automatisch namen van apps (volgens aantal gebruikers). De meest gespeelde spelletjes worden eerst getoond. Heb je de app die je wilt blokkeren, dan klik je deze gewoon aan. Deze komt vervolgens te staan onderaan de invulbalk.

Stap 4: Extra tip: Ben je het beu om altijd uitnodigingen te ontvangen van steeds dezelfde vriend(en)? Dan kan je ook uitnodigingen van deze specifieke vrienden blokkeren. Meest drastische manier is om deze vriend te verwijderen uit je vriendenlijst. Minder drastisch is om zijn naam in te vullen bij “Uitnodigingen van apps blokkeren”. Alle toekomstige app-verzoeken worden dan genegeerd. Makkelijk, niet!?

apps-blokkeren-1
apps-blokkeren-2
apps-blokkeren-3
apps-blokkeren-4

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *