fbpx

Hoe vind ik het serienummer van mijn iPhone?

Heb je het serienummer van je iPhone nodig maar kan je het nergens terugvinden? We laten hieronder zien waar je het serienummer kan terugvinden op je iPhone. Daarnaast zijn er nog manieren om je serienummer te weten te komen. We zetten ze op een rijtje:

1. Op de verpakking
Ten eerste kan je het nummer terugvinden op de verpakking van je iPhone. Normaal gezien plakt aan de onderkant van het doosje een label met daarop het serienummer (naast nog een aantal andere nummers).

2. Op je computer
Koppel de iPhone aan je computer. In iTunes onder het tabblad “Overzicht” vind je het serienummer van je iPhone terug.

3. In je iPhone zelf
Afhankelijk van het type iPhone je hebt, staat het serienummer gedrukt op de simkaarthouder. Bij een iPhone 5, 5S, 5C is dit niet het geval. Bij de oudere iPhone’s wel. Tip: het serienummer van je iPod touch of iPad staat onderaan op de achterkant van de metalen behuizing gegraveerd.

4. Op je iPhone

Stap 1: Ga naar “Instellingen”
Stap 2: Ga verder naar “Algemeen”
Stap 3: Ga door naar “Info”
Stap 4: Swipe naar onderen en je vind het serienummer terug. Ook al de andere nummers aangaande je iPhone zijn hier terug te vinden.

serienummer-iphone

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

2 gedachten over “Hoe vind ik het serienummer van mijn iPhone?”

  1. beste,

    ik vind mijn iphone niet meer ik probeer te zoeken op de site hoe dat ik hem kan terug vinden via serie nummer kan terug vinden maar ik zie er niks van op de site? kan iemand me helpen hoe ik het kan doen om hem terug te vinden aub alvast bedankt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *