fbpx

Hoe werkt mijn verhaal (stories) op Snapchat?

Het leuke aan Snapchat is dat je bericht door de ontvangers niet langer dan een bepaald aantal seconden en slechts éénmaal kan bekeken worden. Het is echter mogelijk dat je snaps meer dan 1 keer door je vrienden kan worden afgespeeld. In dit geval dient je foto/video te worden toegevoegd aan “Mijn verhaal” of “Stories”. We tonen hieronder hoe “Mijn verhaal” op Snapchat werkt.

Stap 1: ga naar Snapchat

Open Snapchat op je iPhone en neem een foto of video die je wenst te versturen.

Stap 2: toevoegen aan jouw Verhaal

Een foto of video toevoegen aan jouw Verhaal of Stories is heel eenvoudig. Tik hiervoor op het centrale icoontje onderaan je scherm. Dit is het icoontje met het plusteken.

Stap 3: bevestig het toevoegen

Indien je voor de eerste keer een snap gaat toevoegen aan jouw verhaal, dan krijg je een melding of je wel zeker bent dat je de snap wilt toevoegen aan je verhaal. Je krijgt ook extra uitleg wat er dan precies gebeurd: je vrienden kunnen dan onbeperkt gedurende 24uur je snap bekeken. Tik op toevoegen als je zeker bent. Tik op toevoegen en niet weer tonen als je niet wilt dat dit venster een volgende keer wordt getoond.

Stap 4: snap is toegevoegd

Je krijgt nu het overzicht van “mijn vrienden” te zien. Hierbij zie je nu naast je naam jouw snap staan die je net hebt toegevoegd. Je kan je snaps die aan je Verhaal zijn toegevoegd bekijken door op je naam te blijven duwen. Je snaps verschijnen dan in chronologische volgorde.

Extra: meerder snaps toevoegen

Het is perfect mogelijk om meerdere snaps toe te voegen aan jouw verhaal. Neem gewoon opnieuw een foto of video en herhaal de stappen van hierboven. Je vrienden kunnen nu al je snaps na elkaar afspelen. En dit zoveel keer dat ze zelf willen gedurende 24 uur.

snapchat-verhaal

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *