fbpx

Hoe op afbetaling of financiering per maand kopen bij Mediamarkt?

Mediamarkt telt in België heel wat winkelpunten, maar tegelijk kan je alle producten nu ook bekijken en kopen op de website van Mediamarkt. Wil je zelf die iPhone of Macbook kopen bij Mediamarkt maar heb je moeite om alles in één keer te betalen en vraag je je af of je je bestelling op afbetaling per maand kan kopen? Dan leggen wij je hieronder even uit hoe de financiering per maand bij Mediamarkt werkt:

Stap 1: open de website

OPEN HIER DE WEBSITE >

Stap 2: Bekijk onder ‘Winkels’ wat het dichtstbijzijnde winkelpunt is

Aankopen of afbetaling is immers nog niet mogelijk in de Mediamarkt webshop dus je dient sowieso naar een fysieke winkel te gaan.

Stap 3: Wend je tot de ‘Info’ balie in de winkel en bezorg de baliemedewerker de nodige documenten

Vertel de baliemedewerker dat je geïnteresseerd bent in een aankoop op afbetaling per maand. De medewerker zal je vragen 3 nodige documenten voor te leggen:

  1. Identiteitskaart
  2. Bankkaart
  3. Recente loonfiche

Zorg er dus zeker voor dat je deze meeneemt nog voor je vertrekt naar de winkel. Verder zal de verkoper ook met jou het aantal termijnen bespreken waarin je graag wil afbetalen (vb. 24 of 36 maanden)

Stap 4: Bij goedkeuring kan je meteen je aankoop meenemen naar huis

De medewerker moet de aanvraag checken op basis van de documenten die je hem/haar hebt bezorgd want eigenlijk leen je indirect bij Buy Way Personal Finance nv en treedt Mediamarkt op als kredietbemiddelaar.

Als deze wordt goedgekeurd, kan je je aankoop meteen meenemen naar huis. Je moet er dan gewoon voor zorgen dat je maandelijks je aankoop afbetaald in het afgesproken aantal termijnen.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Bron: mediamarkt.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *