fbpx

Hoe winkels van Mobile Vikings vinden?

Wat Mobile Vikings vooral uniek maakt zijn de extreem lage prijzen voor mobiele data. Die kun je nergens anders in België vinden. Daar komt bij dat je voor verschillende bundels kan kiezen binnen je abonnement. Het maakt niet uit of je een grootverbruiker bent of slechts sporadisch iemand belt of een website bezoekt. Bij Mobile Vikings kun je gegarandeerd een abonnement samenstellen dat perfect aansluit bij jouw gebruik en wensen.

Maar we kunnen ons ook inbeelden dat je je graag fysiek naar een Mobile Vikings winkel begeeft om zelf je simkaart af te halen of een woordje uitleg. Daarom hebben we uitgezocht waar je nu precies een Mobile Vikings winkel kan vinden. Daarbij zijn we tot een vrij harde conclusie gekomen.

Mobile Vikings telt 1 afhaalpunt

Het nadeel is dat er geen fysieke winkels zijn van Mobile Vikings. Je zult alles dus online moeten regelen. De simkaart krijg je dus ook altijd via de post opgestuurd. Dat gaat overigens wel erg snel. Je kunt de kaart tussen 2 en 3 werkdagen in je brievenbus verwachten.

Als je je simkaart liever zelf ophaalt, dan kan dat ook. Je zult dan een afspraak moeten maken bij het hoofdkantoor in Hasselt op het nummer 078 353 033. Je kan dan in het afhaalpunt terecht op volgend adres:

Mobile Vikings
Kempische Steenweg 309/1
3500 Hasselt

Naar Mobile Vikings >

Geen fysieke winkels, maar wel een fantastische online winkel

Mobile Vikings heeft niet alleen de laagste prijzen van België voor mobiele data, het heeft ook een fantastische website. Online bestellen op Mobile Vikings is dan ook heel makkelijk: Het gaat erg snel en kost maar een paar minuten van je tijd. Je stelt gewoon zelf je abonnement in 1 klik samen en je bent vertrokken.

Kiezen voor abonnement of herlaadkaart?

Er zijn twee soorten simkaarten die je bij Mobile Vikings kunt bestellen. Dat zijn de simkaart met abonnement en de herlaadkaart. Het overgrote deel van de eigenaren met een smartphone kiezen inmiddels voor een simkaart met abonnement. Vikings heeft een ruime keuze. Je kunt je bundel naar wens samenstellen. De vrijheid is hierbij enorm. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een bundel met een onbeperkte hoeveelheid data maar zonder belminuten. Door de lage prijzen en de grote vrijheid bij het samenstellen van je bundel is Mobile Vikings in korte tijd erg populair geworden.

Naar 1 winkel per provincie?

Natuurlijk begrijpen we wel dat Mobile Vikings kosten bespaart door geen winkels te openen en daardoor de prijzen onvoorstelbaar laag kan houden. Anderzijds is er toch nog een klein deel van de Belgen die bang zijn om online te bestellen en Hasselt is niet voor iedereen bij de deur. Ons advies voor Mobile Vikings zou dan ook zijn om op zijn minst een winkel te openen in de hoofdsteden Brugge, Gent, Antwerpen en Brussel.

Tot op heden is dat echter nog niet het geval. Dus wil je graag zelf een Viking worden? Dan is de beste manier om via onderstaande button zelf je abonnement online samen te stellen en je simkaart aan te vragen.

Naar Mobile Vikings >
The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *