fbpx

Hoe Twitter je een foto?

Wil je niet enkel geschreven boodschappen twitteren maar ook afbeeldingen? Uiteraard kan dat! We tonen hoe je eenvoudig een foto kan plaatsen op Twitter via je pc.

Stap 1: Log in met je account – ga naar www.twitter.com en log in met je account.

Stap 2: Maak een nieuwe tweet aan – klik rechtsboven op het icoontje met een veertje in het vierkantje. Hiermee stel je een nieuwe tweet op. Een kleiner venster zal zich openen.

Stap 3: Foto toevoegen aan je tweet – je kan je tweet opstellen door bijvoorbeeld iets te typen. Voeg nadien een foto toe door op het fototoestel links onderaan te klikken. Je kan dan de afbeelding of foto kiezen die je met je volgers wilt delen. Als je een foto hebt gekozen zie je dat deze meteen onderaan je tweet wordt toegevoegd. De foto zal als een link worden weergegeven in je uiteindelijke tweet.

Stap 4: Bericht plaatsen – twitter nu je bericht + foto door op de button “tweeten” te klikken. Je tweet zal in je tijdlijn tussen de rest van de tweets komen te staan. Klik je op deze tweet, dan zal deze uitklappen en zie je de foto. Als je op de link in de tweet klikt, dan opent je tweet zich in een nieuw venster en zie je ook je afbeelding.

Als alles goed gaat, krijg je normaal gezien volgende schermen te zien:

Stap 1: inloggen op je account
twitternaam_wijzigen1

Stap 2:  nieuwe tweet opstellen
hoe_foto_twitteren1

Stap 3: foto toevoegen aan je tweet
hoe_foto_twitteren2

Stap 4: twitterbericht + foto delen aan je volgers
hoe_foto_twitteren3

Je tweet zie je nu staan in je eigen tijdlijn. Je volgers kunnen nu ook je bericht en foto lezen/bekijken.
hoe_foto_twitteren4

Door op de tweet te klikken, zie je de foto.
hoe_foto_twitteren5

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *