fbpx

Hoe gratis de Unigro catalogus aanvragen?

Unigro zijn plaats in de Belgische top 10 van webshops en is vooral gekend door zijn verkoop op krediet en leuke extra cadeaus. Je er dan ook zowat alles voor in huis kopen, gaande van meubelen tot een Playstation, en nadien per maand betalen.

Wil je graag de papieren catalogus eerst doornemen om inspiratie op te doen? Wel, dat kan ook! We tonen je hieronder wat je precies moet doen om de Unigro catalogus voor België gratis en voor niks te ontvangen:

Stap 1: Open de Unigro website via onderstaande button

OPEN HIER DE WEBSITE >

Stap 2: Een catalogus is altijd gekoppeld aan een account, dus eerst dien je in te loggen of snel gratis een account aan te maken en daarin je adres te vermelden.

Stap 3: Kies helemaal rechts bovenaan in de header ‘Vraag de catalogus aan’.

Stap 4: Bevestig nadien met de button Ik vraag de catalogus aan en de papieren versie wordt verzonden naar het adres van jouw klantenprofiel.

Stap 5: Maximum 15 dagen na je aanvraag zit de catalogus in je brievenbus. Je kan nu rustig de papieren catalogus doornemen. We raden je echter altijd aan om je bestelling online te plaatsen. Zo kan je immers de status van je bestelling opvolgen en makkelijk retourneren indien dat nodig zou zijn.

CATALOGUS AANVRAGEN >

Met dank aan: Unigro.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *