fbpx

Hoe de Efteling of Sunparks boeken via Veepee/Vente Exclusive?

Vente Exclusive (dat recent werd hernoemd naar Veepee) is de meest succesvolle webshop van Belgische origine. De reden voor dit grote succes in België? Korting, korting en nog eens korting. Je betaalt er tot zo’n 70% minder voor merkkleding dan wat je in een normale winkel betaalt voor hetzelfde.

Maar Veepee is meer dan alleen kleding en accessoires. Zo biedt het ook reizen en verblijven in België aan met een fikse korting. Zo leggen we in onderstaand artikel uit hoe je goedkoop met Vente Exclusive richting de Efteling en Sunparks kan:

Stappenplan

  1. Open de website via bovenstaande button
  2. Login op je account
  3. Ga in het menu naar Reizen. Onder huidige verkopen kan je nu Efteling Bosrijk (verblijven) of Sunparks (reizen) kiezen zoals getoond op onderstaande afbeelding.

4. In dit voorbeeld gaan we verder met de Efteling en kiezen we alle beschikbare verblijven in de foto.

5. Je ziet nu een oplijsting van de verschillende mogelijkheden (vb. appartementen voor 4 of 6 personen en respectievelijke periodes). Kies via Meer details de periode en type appartement die jou interesseren.

6. Nu kan je rechtstreeks het verblijf boeken door het type appartement te bepalen, aantal personen, de exacte vertrekdatum en de verblijfsduur. Via de button Boek nu kan je je aanvraag concretiseren.

Met dank aan: veepee.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *