fbpx

Wat betekenen de emoji’s bij Snapchat?

Wat betekenen de emoji’s bij Snapchat? De verschillende smiley’s of emoji’s naast de namen van je vrienden, je hebt ze ongetwijfeld al wel gezien. Maar heb je je ook al afgevraagd wat ze nu eigenlijk betekenen? Ik wel en kon niet wachten om ze met jullie te delen 🙂

Snapchat emoji’s op een rijtje

En Snapchat heeft het me deze keer heel makkelijk gemaakt. De betekenis van alle emoji’s kan je makkelijk zelf terugvinden op Snapchat.

Open Snapchat < Ga naar instellingen < Kies “Voorkeuren updaten” < Kies dan voor “Vrienden-emoji’s

snapchat-emojis-betekenis

Je ziet dan de opsomming van de emoji’s zoals hieronder. Met daarnaast de betekenis. Handig, toch?

snapchat-vrienden-emojis

Snapchat emoji’s zelf aanpassen

En wat nog beter/leuker is, je kan de emoji’s zelf aanpassen! Wil je liever een andere emoji die aangeeft dat je beste vrienden bent, geen probleem. Kies gewoon zelf wat je wilt. Zo maak je Snapchat nog persoonlijker! En je kan ten alle tijden de emoji’s terugzetten naar de standaard emoji’s.

Ga naar het overzicht van de vrienden emoji’s en tik op de emoji die je wilt veranderen. Je krijgt dan in het volgende scherm een overzicht van de beschikbare emoji’s waar je kunt uit kiezen. Veel plezier! 🙂

snapchat-emojis-betekenis-2

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *