fbpx

Hoe About You bestelling retourneren?

About you is een van de meest populaire webshops in de Benelux en gooit regelmatig met leuke kortingen, vooral wanneer je bestelt voor hoge waardes!

Maar het kan natuurlijk wel eens gebeuren dat je een bestelling hebt gedaan waarvan de maat niet goed blijkt te zijn of dat er bij de levering iets mis is. Wat je dan wil, is natuurlijk de bestelling terugsturen en je geld zo snel mogelijk terugzien. Je hebt immers steeds 30 kalenderdagen de tijd om je aankoop terug te sturen. We leggen je hieronder de stappen uit om je bestelling te retourneren:

Stappenplan

Stap 1: Open de About you website via onderstaande button

OPEN HIER DE WEBSITE >

Stap 2: Het eerste wat je nodig hebt is een retourbewijs en retoursticker. Deze werden normaal gezien meegestuurd in de verpakking die je ontving. Heb je deze niet ontvangen? Log dan in op je About You account en print het retourlabel voor retournering af.

Stap 3: Plaats het gekochte artikel, bij voorkeur, terug in de originele verpakking. Steek het retourbewijs zeker mee in de verpakking.

Stap 4: Sluit de verpakking terug af (vb. met plakband) en kleef de retoursticker erop.

Stap 5: Je pakket is nu klaar voor verzending. Ga naar een Bpost of DHL punt in jouw buurt en geef het pakket daar af.

Stap 6: Van zodra About You je retour heeft ontvangen én gecontroleerd, zal je oorspronkelijke bedrag volledig worden teruggestort. Daarbij maken ze gebruik van de betaalmethode die je zelf hebt gebruikt voor de oorspronkelijke betaling.

Oplossing: Je retour is nu volledig verwerkt en terugbetaald.

Toch problemen? Bel dan gerust het gratis nummer 0800/77871 (ma t.e.m vrij 08:00 – 22:00, weekend & feestdagen 09:00 – 20:00)

Met dank aan: Aboutyou.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *