fbpx

Wat is het telefoonnummer van Booking.com?

In een eerder artikel hebben we al beschreven hoe je het best de klantendienst van Booking.com kan contacteren. Dit kan je onder andere doen via mail, Facebook chat en telefoon. Je kan het volledige artikel hier nalezen.

In dit artikel spitsen we ons specifiek toe op het telefoonnummer. Wil je immers snel een antwoord op je vraag dan krijg je iemand van de klantendienst van Booking.com het snelst te pakken via telefoon. We sommen hieronder de telefoonnummers op als je klant bent in België en Nederland en ook als je eigenaar bent.

Bellen naar booking.com vanuit België

Als je geboekt hebt bij Booking.com houd dan zeker je bevestigingsnummer en pincode bij de hand. Kijk hiervoor in de bevestigingsmail die je direct na het boeken heeft ontvangen (beide nummmers staan rechtsbovenaan)

  • Ondersteuning in het in het Frans = 027 00 66 51
  • Ondersteuning in het in het Nederlands = 027 00 67 00
  • Internationaal (Nederlands) = +31 70 770 38 84

Bellen naar booking.com vanuit Nederland

Ben je klant in Nederland dan kan je volgende telefoonnummers gebruiken om naar Booking.com te bellen. Ook hier geldt weer dat je bevestigingsnummer en pincode bij de hand moet houden.

  • Ondersteuning in het in het Nederlands = 070 770 38 84
  • Internationaal (Nederlands) = +31 70 770 38 84
OPEN HIER DE WEBSITE >

Je bent eigenaar van een accommodatie

Als je eigenaar bent van een huis of accommodatie die geregistreerd staat op Booking.com dan moet je een ander telefoonnummer draaien.

Bel je vanuit België dan kies je volgende nummers:

  • Ondersteuning in het in het Frans = 027 00 67 86
  • Ondersteuning in het in het Nederlands = 027 00 67 87

Ben je een Nederlandse eigenaar dan moet je volgend nummer draaien: 020 20 35 412. Uiteraard is de customer service hier steeds in het Nederlands.

Meer informatie vind je steeds terug op de website www.booking.com.

Met dank aan: booking.com

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *