fbpx

Hoe Albelli klantenservice contacteren?

Wil je de klantenservice van Albelli snel bereiken? Dan ben je hier op het goede adres beland.

Heb je een vraag over de bestelling van een fotoboek? Of is je pakketje met gepersonaliseerd fotodrukwerk nog steeds niet aangekomen? Of zou je graag je gegevens van je account willen wijzigen? In dat geval zijn er verschillende manieren om contact op te nemen met de klantendienst van Albelli.

1. Via telefoon

Bel 07 848 17 92

= voor al je vragen kan je op dit nummer terecht. De klantenservice van Albelli is zo goed al altijd bereikbaar: van maandag tot en met zondag van 9u tot 20u.

Opgelet, het is geen gratis nummer. Je betaalt 0,10 Euro per minuut.

2. Via mail

Een rechtstreeks emailadres hebben we niet teruggevonden om de website van Albelli. Wel hebben ze een contactformulier dat je kan invullen. Ze beloven om hierop binnen de 48 uur te antwoorden.

Ga hiervoor naar de website www.albelli.be of gebruik onderstaande button.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Bovenaan de website klik je verder op “KLANTENDIENST”. Je krijgt nu een overzicht te zien van mogelijke onderwerpen waarop je kan zoeken. Klik onderaan de lijst op “OVERIGE”. En klik dan op “CONTACTGEGEVENS”. Nu verschijnt er rechts van de pagina een kader met daarin de contactgevens. Klik nu op “EMAIL ONS” en dan zijn we er bijna! Kies je onderwerp van de mail en tot slot krijg je het contactformulier te zien.

3. Via sociale media

Albelli is ook te bereiken via Twitter en Facebook. Ze beloven om binnen de 24 uur te antwoorden op berichten.

Kortom, de snelste manier om de klantenservice van Albelli te contacteren is door ze te bellen. Sociale media is ook handig als je niet meteen een antwoord wilt op je vraag. En als je gebruik wilt maken van de mail dan moet je deze eerst nog zien terug te vinden op hun website.

Bron: albelli.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *