fbpx

Hoe Amazon België account aanmaken in het Nederlands?

Amazon is wereldwijd een van de grootste online webshops waar je alles kan terugvinden. Je kan er zelfs niet enkel op kopen maar ook op verkopen. Een tijdje terug moest je als Nederlandstalige klant uit België de Engelstalige, Franse of Duitse versie van Amazon gaan. Tegenwoordig is het echter mogelijk om de Amazon webshop in het Nederlands te bekijken als Belgische klant. Gelukkig maar! We leggen in dit artikel uit hoe je een Amazon account kan aanmaken én hoe je Amazon in het Nederlands kan zetten en gebruiken.

Stap 1

Ga naar de Duitstalige versie van Amazon, namelijk Amazon.de of gebruik de button hieronder:

OPEN HIER DE WEBSITE >

Stap 2

In sommige gevallen staat de website zelfs al in het Nederlands. Als dat niet zo is, kan je manueel bovenaan net naast de zoekbalk van de website je voorkeurstaal wijzigen.

Stap 3

Klik nu bovenaan net naast de taalinstellingen op “Hallo! Inloggen”. Net onder de inlog-button die dan verschijnt zie je nu staan “Nieuwe klant? Begin hier”. Klik hierop verder.

Stap 4

Vul je naam, emailadres en wachtwoord in. En klik verder op “Je Amazon-account aanmaken”.

Stap 5

Je krijgt nu op het ingevulde emailadres een email met daarin een code ter verificatie. Vul deze code in.

Proficiat! Je account is aangemaakt en je kan beginnen winkelen of verkopen op Amazon. Veel plezier! 🙂

Met dank aan: amazon.com

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

1 gedachte over “Hoe Amazon België account aanmaken in het Nederlands?”

  1. Beste , klopt je account maak je zo aan maar dan komt het als je wil verkopen met een btw nummer …. identiteids gegevens kloppen niet krijg ik telkens al meer dan 30 mails gedaan en ik krijg het niet in orde
    Ze vragen je paspoort daar staat adres van woonplaats op op adres A
    dan vragen ze Gegevens van bedrijf oprichting en adres ? ok adres B en nu komt het geef ons een factuur waar bedrijf en adres A op staat of geef ons een bank afschrift waar adres opstaat !! dit krijg ik niet in orde en bellen lukt niet je krijgt niemand aan de lijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *