fbpx

Hoe berichten versturen via de Twoo chat?

Zeer interessant op Twoo is dat je met een gratis abonnement toch dagelijks 3 gratis berichten kan versturen via de chat naar andere leden. Hoe doe je dat precies?

Stap 1: Zoek een profiel. Via de zoekfunctie kan je op basis van afstand, geslacht, leeftijd, opleiding en nog andere criteria je date selecteren. Heb je interesse in een bepaald profiel? Klik dan op de foto.
Stap 2: ‘Stuur een bericht’ knop. Aangekomen op het profiel, zie je meteen onder de hoofdfoto een knop ‘Stuur een bericht’ staan. Die selecteren we.
Stap 3: Typ je bericht in het tekstvak. Zo komt er een pop-up met een tekstvak naar boven. Daarin typen we ons bericht.
Stap 4: Ga naar de chat. Bovenaan in het menu zie je de chat functie. Je zal zien dat het bericht dat je zonet verstuurde in het chatoverzicht is terecht gekomen.

Bekijk ook aan de hand van onderstaande screenshots hoe je berichten kan versturen en vervolgens verder gaan in de chat:

twoo berichten via chat 1 twoo berichten via chat 2 twoo berichten via chat 3 twoo berichten via chat 4

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

3 gedachten over “Hoe berichten versturen via de Twoo chat?”

  1. Hallo hoe kan een nep account verwijderd worden zonder een account aan te maken mijn vriendin is op de site gezet zonder toestemming door haar ex help aub

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *