fbpx

25 gedachten over “Hoe Badoo profiel verwijderen?”

  1. Wij kunnen geen profiel voor jou verwijderen, we kunnen je enkel tonen hoe je het kan doen.

   Bij het inlogscherm van Badoo is er een link ‘Wachtwoord vergeten?’. Als je daar je e-mailadres invult waarmee je geregistreerd staat bij Badoo, ontvang je een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kan aanmaken.

   1. kan je eens uitleggen waarom dat als ik via badoo een wachtwoord aanvraag
    ik niets krijg op mijn email adres?

    Ik heb nu meer maals geprobeerd, krijg steeds de melding dat ze een email verzonden hebben. maar krijg niets

    Mvg Frank

    1. Hallo Frank,
     Let er goed op dat je wel degelijk het emailadres gebruikt waarmee je het account bij Badoo hebt gecreëerd en consulteer ook altijd de spam/ongewenste mail map want vaak komt deze daarin terecht ipv je inbox.

    2. heb hetzelfde probleem hoor kan ook niks verwijderen en krijg ook geen mail voor wachtwoord nochtans gebruik ik al jaren zelfde wachtwoord
     das fucking slecht zoiets badoo

  2. Hoi Johan ! ik kan niet mijn profiel definitief verwijderen van Badoo, wachtwoord werk niet meer en via mail ook niet , kan je mij helen gr Lana

 1. Geachte,

  Men heeft mij gemeld dat mijn naam werd gebruikt zonder mijn medeweten om een profiel op badoo te zetten. Ik zou dit graag laten verwijderen.

  Met dank

 2. bedankt voor de uitleg.
  Beste en het makkelijkste uitleg die ik gezien heb.
  ik zie alleen maar mensen klagen op internet omdat men badoo profiel niet kan verwijderen. (ik wist het ook niet.).
  nogmaals bedankt.
  met vriendelijk groet,
  Sara

 3. ik kom overal, totdat ik op verder gaan druk na mijn uitleg, en dan kom ik opnieuw in dit scherm… ik kom niet verder?!!! het is zo irritant..

  1. Hallo Noor,

   Het hangt ervan welke reden je aangeeft om je Badoo profiel te verwijderen… Bij sommige redenen (vb. ik snap niet hoe Badoo werkt) zal het systeem in plaats van je profiel te verwijderen je doorverwijzen naar de Help pagina’s om je uit te leggen hoe Badoo werkt. Probeer dus verschillende redenen voor het sluiten van de account uit tot het systeem verder gaat naar de volgende stap.

 4. ik krijg stap 7 niet…zodra ik stap 6 heb gedaan…en verder ga…geeft hij weer stap 6…uitgelogd en opnw ingelogd…maakt geen verschil..?????

  1. Hallo Ellen,

   Waarschijnlijk heb je een reden tot verwijderen aangeduid waarvoor Badoo een tegenreden voorstelt. Probeer zeker eens verschillende redenen uit tot hij overgaat naar de volgende stap en normaal moet het dan werken.

 5. Probeer ook mijn account te verwijderen, kom ook niet verder als pagina waar je moet aangeven waarom je het wil. Belachlijk het is mijn profiel ze hebben er geen bal mee te maken waarom ik iets wil opheffen of opzeggen.

 6. ik heb al alles geprobeert om badoo te verwijderen er komt tientallen keren op wachtwoord invullen wat ik altijd en niets helpt, zeker geen serieuze site als mensen weg willen laat ze gaan, het is onze beslissing niet die van jullie

  1. Hey Germaine,

   wij van hoedoen.be hebben niets te maken met Badoo. We tonen op deze pagina enkel hoe je een Badoo profiel kan verwijderen. Als je alles volgt zoals hierboven beschreven dan zou je zonder enig probleem je account moeten kunnen verwijderen. Succes ermee!

  1. Nick Van Ranst

   Hallo Mario, als je je emailadres niet meer kent om in te loggen dan wordt het heel moeilijk. Dit mailadres wordt immers gebruikt om je nieuw wachtwoord naartoe te sturen.

 7. Geachte
  Een tweetal maanden geleden verwijderde ik mijn profiel, blijkbaar spook ik daar nog ergens rond. mijn vriendin zegt dat ze mij nog steeds weer vind. Ikzelf geraak niet meer op Badoo en wil dus ook geen reclame meer ontvangen. Betalingen aan Badoo zijn eveneens gestopt. Ik wil uiteraard geen conflicten met geliefden opdat mijn profiel nog te zien zou zijn.
  Aangezien ik de kennis nog de tijd heb om dit uit te zoeken, reken ik dus op Badoo. Groeten Grouve Ignace

 8. de mulder nancy

  ik wil van badoo weg heb iemand en hoeft nimeer nu voor mij badoo maar ik weet mijn wachtwoord nimeer wil er zovlug mogelijk af nu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *