25 reacties

 • pieters ann schreef:

  gelieve miijn profiel te verwijderen, weet mijn wachtwoord niet meer en lukt niet zonder wachtwoord!!!

 • Gysenbergs Luc schreef:

  Geachte,

  Men heeft mij gemeld dat mijn naam werd gebruikt zonder mijn medeweten om een profiel op badoo te zetten. Ik zou dit graag laten verwijderen.

  Met dank

 • Sara schreef:

  bedankt voor de uitleg.
  Beste en het makkelijkste uitleg die ik gezien heb.
  ik zie alleen maar mensen klagen op internet omdat men badoo profiel niet kan verwijderen. (ik wist het ook niet.).
  nogmaals bedankt.
  met vriendelijk groet,
  Sara

 • Noor schreef:

  ik kom overal, totdat ik op verder gaan druk na mijn uitleg, en dan kom ik opnieuw in dit scherm… ik kom niet verder?!!! het is zo irritant..

  • Johan Van Asch schreef:

   Hallo Noor,

   Het hangt ervan welke reden je aangeeft om je Badoo profiel te verwijderen… Bij sommige redenen (vb. ik snap niet hoe Badoo werkt) zal het systeem in plaats van je profiel te verwijderen je doorverwijzen naar de Help pagina’s om je uit te leggen hoe Badoo werkt. Probeer dus verschillende redenen voor het sluiten van de account uit tot het systeem verder gaat naar de volgende stap.

 • petet schreef:

  Mijn naam wordt steeds gebruikt op die site terwijl ik niet eens lid daar van bent hie kan ik dat veranderen of weghalen

 • Ellen schreef:

  ik krijg stap 7 niet…zodra ik stap 6 heb gedaan…en verder ga…geeft hij weer stap 6…uitgelogd en opnw ingelogd…maakt geen verschil..?????

  • Johan Van Asch schreef:

   Hallo Ellen,

   Waarschijnlijk heb je een reden tot verwijderen aangeduid waarvoor Badoo een tegenreden voorstelt. Probeer zeker eens verschillende redenen uit tot hij overgaat naar de volgende stap en normaal moet het dan werken.

 • Rob schreef:

  Probeer ook mijn account te verwijderen, kom ook niet verder als pagina waar je moet aangeven waarom je het wil. Belachlijk het is mijn profiel ze hebben er geen bal mee te maken waarom ik iets wil opheffen of opzeggen.

 • germaine schreef:

  ik heb al alles geprobeert om badoo te verwijderen er komt tientallen keren op wachtwoord invullen wat ik altijd en niets helpt, zeker geen serieuze site als mensen weg willen laat ze gaan, het is onze beslissing niet die van jullie

  • Nick Van Ranst schreef:

   Hey Germaine,

   wij van hoedoen.be hebben niets te maken met Badoo. We tonen op deze pagina enkel hoe je een Badoo profiel kan verwijderen. Als je alles volgt zoals hierboven beschreven dan zou je zonder enig probleem je account moeten kunnen verwijderen. Succes ermee!

 • mario schreef:

  ik krijg mijn profiel niet verwijderd omdat ik het inlog emailadres niet meer ken en het paswoord? kan ik dat terug vinden?

  • Nick Van Ranst schreef:

   Hallo Mario, als je je emailadres niet meer kent om in te loggen dan wordt het heel moeilijk. Dit mailadres wordt immers gebruikt om je nieuw wachtwoord naartoe te sturen.

 • GROUVE IGNACE schreef:

  Geachte
  Een tweetal maanden geleden verwijderde ik mijn profiel, blijkbaar spook ik daar nog ergens rond. mijn vriendin zegt dat ze mij nog steeds weer vind. Ikzelf geraak niet meer op Badoo en wil dus ook geen reclame meer ontvangen. Betalingen aan Badoo zijn eveneens gestopt. Ik wil uiteraard geen conflicten met geliefden opdat mijn profiel nog te zien zou zijn.
  Aangezien ik de kennis nog de tijd heb om dit uit te zoeken, reken ik dus op Badoo. Groeten Grouve Ignace

 • de mulder nancy schreef:

  ik wil van badoo weg heb iemand en hoeft nimeer nu voor mij badoo maar ik weet mijn wachtwoord nimeer wil er zovlug mogelijk af nu

Leave a Comment