fbpx

Hoe Bobbejaanland tickets online kopen met korting?

Bobbejaanland blijft zich voor mij in een nostalgische sfeer verhullen want het was als kind het eerste pretpark dat ik zelf ooit bezocht. Het wordt dan ook niet zomaar het plezantste land genoemd.

In die tijd kon je jammer genoeg nog geen tickets kopen op het internet. Wie dat vandaag wel doet, doet een goede zaak. Want wie zijn tickets online koopt, kan tot zo’n 13€ korting krijgen per ticket ten opzichte van de prijs aan de kassa! Zo betaal je als volwassene normaal 36€ aan de kassa, maar als je onderstaand stappenplan goed volgt, betaal je tot slechts 23,5€ voor je ticket.

Stappenplan

Stap 1

Open de Bobbejaanland online ticket service via onderstaande button.

TICKETS BEREKENEN >

Stap 2: Met hoeveel ga je?

Kies de samenstelling van het team waarmee je naar Bobbejaanland wil trekken. In dit voorbeeld trekken we met 2 volwassenen en 4 kinderen (tussen 1meter en 1meter40) naar Bobbejaandland. Kies nadien tickets kopen.

Stap 3: Prijs per dag verschilt

Je krijgt nu een kalender te zien en kan je per dag de prijs zien voor het volledige team. Zoals je ziet kan de prijs sterk verschillen van dag tot dag! Zoek dus goed uit welke dag het voor jouw groep het goedkoopst is om te gaan.

Stap 4: Geniet van je korting

Door de juiste dag te selecteren, zie je meteen in het prijsoverzicht van hoeveel korting je nu geniet door de juiste datum te selecteren. In dit voorbeeld besparen we 70€ korting! Selecteer nadien volgende.

Stap 5: Betaal online

Je kan je tickets meteen op de website van Bobbejaanland betalen. Je kan kiezen of je betaalt met:
– Bancontact
– Belfius
– iDeal
– ING homepay
– Kredietkaart (Mastercard)

Stap 6: Geniet!

Geniet ten volle van je verblijf in Bobbejaanland want ervaringen zijn onbetaalbaar. Bovendien omzeil je met je online tickets ook nog eens de lange wachtrijen aan de kassa, wat ook mooi meegenomen is natuurlijk.

Bron: Bobbejaanland.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *