Hoe contact opnemen met de Badoo klantenservice?

Hoe contact opnemen met de Badoo klantenservice? Hoe stuur ik een bericht naar de Badoo klantenservice van Badoo? Deze pagina toont simpel hoe je contact maakt met hen. En dat is in dit geval slechts 1 eenvoudige stap!

Badoo klantenservice contacteren

Ga naar https://badoo.com/feedback. Daar zie je een contactformulier waarmee je de klantenservice kan contacteren. Je ziet niet meteen een “verzenden” knop maar deze wordt pas zichtbaar nadat je eerst een onderwerp gekozen hebt. Vul daarna je naam, je e-mailadres en je bericht in. Best zo gedetailleerd mogelijk zijn zodat je een duidelijk antwoord mag verwachten. Nadien mag je per e-mail een antwoord terug verwachten van Badoo.

Badoo contact klantenservice 1

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

16 reacties

 • Veeckman w schreef:

  Ik kan niet meer met mijn iPad op badoo wegen update

 • Sill schreef:

  Hallo, ik wilde mij weer verifiëren maar nu vraagt ie steeds om mn telefoonnummer. En die voer ik netjes is, maar er wordt gevraagd om een geldig nummer. Nou ik heb maar 1 nummer. Nu heb ik het aantal pogingen overschreden en nu kan ik niks meer.
  Terwijl ik wel al reacties krijg op mijn profiel.
  Hoe moet ik nu verder??

  • Nick Van Ranst schreef:

   Hallo, best even contact opnemen met Badoo zelf want wij hebben niets met Badoo te maken en kunnen je niet verder helpen. Hoe je Badoo moet contacteren kan je hierboven nalezen.

 • nancy dierckx schreef:

  Beste , ik ben al lange tijd aan het chatten, heb hem toen eventjes niet gehoord, ik bleef maar berichten sturen en dacht dat hij geen interesse meer had. Toen bleef ik van deze persoon maar berichten krijgen van ik hoor je niet meer is er iets verkeerd, het klikte goed tussen ons dus zou graag hebben dat die probleem opgelost geraakt. mvg Nancy

  • Nick Van Ranst schreef:

   Dag Nancy, hiervoor moet je Badoo zelf contacteren. Wij hebben immers niets te maken met Badoo en kunnen je dus niet verder helpen. Hoe je Badoo het best contacteert, kan je hierboven lezen. Succes!

 • Alfons Krukkert schreef:

  Slechte verbinding met de site Badoo, als je berichten of profielen aanklikt
  duurt het heel lang voor dat je contact hebt.

 • Anton schreef:

  Goede dag kan iemand mijn zeg hoe
  Het gewoon kan op zeggen mijn heel account want nix werkt om dat te doen

 • Eveline schreef:

  Dat formulier van Badoo werkt dus niet he. Staat onderaan ook geen verzenden op het formulier, alleen annuleren. Ik kan op geen enkele manier contact met ze krijgen. er is ook geen telefoonnummer.

  • Nick Van Ranst schreef:

   Dag Eveline, als ik naar de link ga dan werkt het wel. Je moet eerst een onderwerp aanklikken en dan komt “stap 2 van 2” er automatisch bij. Net als de “Verzenden” knop. Succes!

 • Stephan van der Kamp schreef:

  Mijn account is geblokkeerd omdat ik het voor commerciele doeleinden gebruikt zou hebben! Dit is helemaal niet waar! Wat kan ik hieraan doen?

 • Wil schreef:

  Hallo
  Stephan
  Dat is mij dus ook overkomen .
  Ik weet ook niet waarom
  Gr Wil

 • Sabine schreef:

  Goede avond
  Heb geconstateerd dat iemand mijn naam en foto en telefoon gegevens gebruikt op badoo , heb een melding gedaan bij de politie vraag gelieve he juiste profiel te verwijderen
  Gr

 • Brahim schreef:

  Hallo ik ben gebokt op badoo door en dame die me leuk vind en mij niet wel delen

 • Johan Berends schreef:

  inloggen lukt niet meer

  • Martien schreef:

   Dat heb ik ook , en contact met Badoo is hierover niet te maken , maar ze blijven wel contacten naar mij doorsturen , HELAAS

 • jeroen schreef:

  hallo ik wil mijn adyn vl af zeggen ik ben geen lid meer

Leave a Comment