Hoe Coolblue klantendienst contacteren?

Laatst aangepast op

Hoe contacteer ik de Coolblue klantendienst? Als je klant bent of wil worden bij Coolblue,dan vind je hieronder de verschillende mogelijkheden terug om hun klantendienst te contacteren.

Als je de klantenservice van Coolblue wil contacteren, heb je natuurlijk graag snel antwoord en dan zijn telefoon en e-mail de snelste manieren om in contact te komen. Maar daarnaast kan je ook nog een andere manier gebruiken.

1. Via telefoon voor België

 Bel 03/808.27.00 

Van maandag tem vrijdag van 8u toto 23u59. En op zaterdag van 9u tot 23u59.

2. Via e-mail:

Werk je liever per mail, dan kan je gebruik maken van onderstaande button om te mailen naar de klantenservice (pop-up klantenservice staat rechtsbovenaan op de landingspagina):

OPEN HIER DE WEBSITE >

3. Via Facebook

Er bestaat ook een Coolblue Facebook pagina voor België, waarlangs je eveneens je vragen kan stellen en je doorgaans snel een antwoord mag verwachten.

Met dank aan: Coolblue.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

2 reacties

 • ENGELEN Guy schreef:

  Mijnheer
  Wij zijn zinnens een nieuwe smartphone te schaffen van het merk SAMSUNG. Deze zou moeten voldoen aan het volgende:
  Moet op te laden zijn met draad
  Moet eveneens op te laden zijn draadloos ( inductie) want de wagen waar ik met rijd is voorzien om een gsm draadloos op te laden

 • Dufloucq Ronny schreef:

  hoe komt het dat mijn tv niet mee was met de levering

Leave a Comment