fbpx

Hoe Dreamland klantendienst contacteren via telefoon?

Dreamland is de speelgoedwinkelketen die behoort tot de Colruyt groep. Dan weet je dat je kan rekenen op een groot aanbod speelgoed aan superscherpe prijzen. Speelgoed dat je niet enkel in de winkels kan bestellen maar ook online op hun webshop.

Heb je een vraag over producten op de webshop of wil je graag producten reserveren? Dan is het natuurlijk handig dat je de klantenservice van Dreamland kan contacteren. Heb je graag snel antwoord, dan zijn telefoon en e-mail uitstekende manieren om in contact te komen:

1. Via telefoon

Bel 02 363 56 56

Je kan de klantendienst van Dreamland telefonisch bereiken van maandag tot en met zondag van 8u tot 22u. Met andere woorden, je kan Dreamland elke dag van de week contacteren en dat zo’n 14 uur per dag!

OPEN HIER DE WEBSITE >

2. Via e-mail

Stuur je liever je vragen, opmerkingen of eventuele klachten door per mail? Dan kan dit door gebruik te maken van het online contactformulier.

3. Per post

Ook op de traditionele manier kan je de klantendienst van Dreamland bereiken. Je stuurt je brief het best naar volgend adres:

  • Dreamland nv
  • Edingensesteenweg 196
  • 1500 Halle
  • BTW-BE-0448.746.645

Maar in deze moderne tijden, heb je natuurlijk sneller antwoord per telefoon of email.

Bron: dreamland.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *