fbpx

Hoe betalen met ecocheques bij Gamma?

Wil je graag met eco-cheques betalen bij de Gamma winkel in je buurt? Dan kan dat zeker! Gamma heeft ruim 3000 producten die je met de ecocheques kan kopen. Ongetwijfeld zit het product dat je wilt aanschaffen hier wel ergens tussen.

Papieren & elektronische ecocheques

Elke Gamma winkel accepteert zowel de gewone papieren cheques als de elektronische ecocheques. Heb je beide cheques dan kan je de twee gewoon combineren. Bij Gamma doen ze hier niet moeilijk over. Volgende cheques worden aanvaard: Sodexo, Edenred en Monizze.

Ook in de webshop?

Opgelet, ga je iets bestellen in de webshop dan kan je daar (voorlopig) NIET betalen met ecocheques.

Welke producten?

Alle producten (en dat zijn er ondertussen meer dan 3000!) die je met je eco cheques kan aankopen zijn voorzien van een ECO-LABEL. Je kan je dus niet missen in de winkel welke producten wel en welke niet.

Bekijk op de website alvast het volledige overzicht van producten die je met je ecocheques kan aanschaffen.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Waar kan ik ook nog betalen met ecocheques?

Heb je bij Gamma niet gevonden wat je zocht voor het uitgeven van je ecocheques? We maakten een handige lijst met winkels waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

Bron: gamma.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *