fbpx

Kan ik met ecocheques betalen bij Hubo?

Wil je graag met eco-cheques betalen bij Hubo winkel in je buurt? Dan kan dat zeker! Hubo heeft een zeer ruim aanbod aan producten die je met je ecocheques kan kopen. Ongetwijfeld zit het product dat je wilt aanschaffen hier wel ergens tussen.

Papieren & elektronische ecocheques

Elke Hubo winkel accepteert zowel de gewone papieren cheques als de elektronische ecocheques. Heb je beide cheques dan kan je de twee gewoon combineren. Bij Hubo doen ze hier niet moeilijk over. Volgende cheques worden aanvaard: Sodexo, Edenred en Monizze.

Ook in de webshop?

Opgelet, ga je iets bestellen in de webshop dan kan je daar NIET betalen met ecocheques. Wel kan je kiezen voor “click & collect“. Dan zetten ze je bestelling klaar in de winkel en kan je daar betalen met je ecocheques.

Welke producten?

Alle producten die je met je eco cheques kan aankopen zijn voorzien van een “groen EcoCheques icoontje”. Je kan je dus niet missen in de webshop welke producten wel en welke niet.

Bekijk op de website alvast het volledige overzicht van producten die je met je ecocheques kan aanschaffen. Dit gaat van energiebesparende lampen tot tuingereedschap om duurzaam mee te tuinieren.

Waar kan ik ook nog betalen met ecocheques?

Heb je bij Hubo niet gevonden wat je zocht voor het uitgeven van je ecocheques? We maakten een handige lijst met winkels waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

BEKIJK HET OVERZICHT >

Bron: hubo.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *