fbpx

Kan je met ecocheques betalen bij Europshop?

Zit je nog met een pak van die ecocheques en wil je deze graag gebruiken om je boodschappen te betalen bij een Euroshop winkel in de buurt? We zochten het voor je uit!

Ecocheques gebruiken bij Euro Shop?

Het antwoord was na contact met de klantendienst heel klaar en duidelijk: “JA, Euro Shop doet mee aan ecologisch shoppen. Ecocheques zijn geldig voor elke milieuvriendelijke aankoop. Vraag gerust advies aan onze verkopers.”

Papieren & elektronische ecocheques

Elke Euro Shop winkel accepteert zowel de gewone papieren cheques als de elektronische ecocheques. Handig! Heb je nog beide cheques liggen dan kan je de twee gewoon combineren.

Welke Euro Shop winkels?

Er zijn meer dan 5 winkels van Euro Shop in Vlaanderen. Het volledige overzicht vind je terug op www.euroshop.be of door te klikken op onderstaande link.

OVERZICHT WINKELS >

Waar kan ik nog betalen met ecocheques?

Bij Euro Shop al je ecocheques niet kunnen spenderen? Geen nood, we maakten een handige lijst met winkels waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

BEKIJK DE LIJST >

Bron: euroshop.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *