fbpx

Kan ik bij FNAC met ecocheques betalen?

Zit je ook nog met een pak van die ecocheques en wil je deze graag gebruiken voor je aankopen in een FNAC winkel in je buurt? Dan kan dit zeker!

Fnac een groot aantal producten die je met eco-cheques kan kopen: van een energiezuinige TV, tot zelfs een elektrische fiets! Ontdek het volledige aanbod aan producten die je met eco cheques kan betalen in hun webshop!

OPEN HIER DE WEBSHOP >

Papieren & elektronische ecocheques

Elke FNAC winkel accepteert zowel de gewone papieren cheques als de elektronische ecocheques. Handig! Heb je beide cheques dan kan je de twee gewoon combineren.

Ook in de webshop?

Ook op de webshop vind je alle producten terug die je met ecocheques kan aankopen. Geef in de zoekfunctie bovenaan eenvoudigweg “ecocheques” in en je krijg meteen alle producten te zien. Of je kan ook op onderstaande button klikken en dan zie al deze producten meteen 🙂

OPEN HIER DE WEBSHOP >

Opgelet, betalen via de webshop met ecocheques gaat nog niet. Online bestellingen die in de winkel worden afgehaald, kunnen wel met ecocheques betaald worden in de winkel ter plaatse. Maar de betaling effectief online afronden met de cheques gaat niet.

Waar kan ik ook nog betalen met ecocheques?

Bij Fnac niet gevonden wat je zocht voor het uitgeven van je ecocheques? We maakten een handige lijst met winkels waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

Bron: fnac.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *