fbpx

Kan ik ecocheques gebruiken bij Game Mania?

Kan je bij Game Mania spelconsoles en games kopen met Ecocheques? Het lijkt in eerste instantie een bizarre vraag. Want zeg nu zelf, als je aan ecocheques denkt, dan denk je automatisch aan milieuvriendelijke producten. En dat zijn spelletjes toch niet?

Verkeerd gedacht! Bij Game Mania kan je perfect ook je ecocheques gebruiken. Ze hebben daar immers een volledig assortiment aan USED (tweedehands) artikelen: spelcomputers, games en accessoires.

Op alle USED-aankopen heb je altijd 100% garantie en 14 dagen bedenktijd. En niet vergeten: Game Mania heeft het grootste aanbod gebruikte consoles en games van de Benelux. Je kan dus met je ecocheques zeker je slag slagen!

Papieren & elektronische ecocheques

Zowel de papieren versie als de digitale versie van de ecocheques worden aanvaard in bij Game Mania. Maar je kan ze dus wel enkel gebruiken voor het USED assortiment. Niet voor nieuwe producten.

Waar kan ik ook nog betalen met ecocheques?

Heb je nog ecocheques over na je aankoop bij Game Mania? Bekijk dan zeker even volgende lijst met winkels waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

BEKIJK HIER HET AANBOD >

Bron: gamemania.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *