fbpx

Hoe geld op je E-lotto account zetten met domiciliëring?

Online Lotto of krasspelen zoals Subito spelen is tegenwoordig veel makkelijker dan naar de plaatselijke dagbladhandelaar te gaan. In de eerste plaats heb je wel een account nodig. Een account aanmaken is snel gebeurd en leggen we in dit artikel uit. De volgende stap is om geld te uploaden naar je online portefeuille zodat je kan beginnen spelen. En daar gaat het allemaal om! Hieronder leggen we stap per stap uit hoe je geld kan opladen via een doorlopende opdracht of domiciliëring.

Is het echt mogelijk via domiciliëring?

Je zou het jezelf meteen afvragen of een doorlopende/permanente opdracht via je bank effectief een mogelijkheid is om geld op je account te zetten. Naast de meer evidente opties (zoals Bancontact of het e-ticket) is er inderdaad sprake van een domciliëring.

Zo zorg je ervoor dat er op vaste tijdstippen dezelfde som wordt overgeschreven naar je speelrekening. En vooral, zo vermijd je dat je saldo ontoereikend zou zijn. En op die manier mis je dus geen enkele trekking (als je doorlopend zou meespelen).

Volg hieronder de stappen om de gegevens terug te vinden die je op het overschrijvingsformulier moet invullen om de permanente opdracht te verrichten via internetbankieren of bij je bankagentschap.

Stap 1

Log in op je account. Ga hiervoor naar de website van e-lotto.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Stap 2

Klik op je naam of op het icoontje rechts bovenaan. Klik verder op “Geld opladen”.

stap 3

Je ziet nu dat er 4 mogelijkheden zijn om geld op je lotto-account te zetten. Klik nu op “klassieke bankoverschrijving”. Hier staan immers de gegevens die je nodig hebt voor je domiciliëring.

stap 4

Je ziet nu het rekeningnummer + gestructureerde mededeling dat je moet invullen om de permanente opdracht in te brengen.

Veel succes en ken je limieten!

Bron: e-lotto.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *