fbpx

Hoe geld op je E-lotto account zetten met e-ticket?

Online spelen op Lotto of Euromillions is tegenwoordig veel makkelijker dan naar de plaatselijke dagbladhandelaar te gaan. In de eerste plaats heb je wel een account nodig. Hoe je dit aanmaakt hebben we al uitvoerig beschreven in dit artikel. De volgende stap is om geld te hebben in je online portefeuille zodat je kan beginnen spelen. Hieronder leggen we stap per stap uit hoe je geld kan opladen via een zogenaamd “e-ticket”.

Wat is een e-ticket?

Een e-ticket is een waardebon tussen de € 1 en 500 die je in al de verkooppunten kan kopen. Hiermee kan je dus geld opladen naar je account. Sta je met andere woorden weigerachtig om geld te uploaden via Bancontact of overschrijving dan kan het nog altijd via deze weg.

Of misschien is het een leuk cadeautje om aan iemand te geven voor zijn of haar verjaardag!

Stap 1

Log in op je account. Ga hiervoor naar de website van e-lotto.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Stap 2

Klik op je naam of op het icoontje rechts bovenaan. Klik verder op “Geld opladen”.

stap 3

Je ziet nu dat er 4 mogelijkheden zijn om geld op je lotto-account te zetten. Wij gaan voor de “e-ticket”.

stap 4

Je moet nu het nummer en de PIN ingeven dat je terugvindt op het e-ticket. Er zijn twee voorwaarden: je kan niet meer dan 300 Euro storten in 1 keertje en je moet je e-ticket in zijn geheel opnemen. Zorg er dus voor dat je nooit een e-ticket aankoopt van meer dan 300 Euro!

Veel succes en ken je limieten!

Bron: e-lotto.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *