fbpx

Hoe inloggen bij Groupon België?

Wil je graag inloggen op je account bij Groupon België? Dan kunnen we je geen ongelijk geven. Want bij Groupon zijn steeds interessante deals en kortings te vinden.

In onderstaand stappenplan tonen we hoe je het best kan aanmelden op je Groupon account. Want enkel zo kan je het aanbod bekijken of een bestelling plaatsen mocht er een aanbieding je interesse wekken:

Stap 1: Open Groupon.be via onderstaande button

Stap 2: Er zijn nu 2 mogelijkheden:

  • Als je al een account hebt: Hover met je muis over de Aanmelden button. Vul je e-mailadres en wachtwoord in (of selecteer ‘wachtwoord vergeten?’ indien je het wachtwoord niet meer weet) en klik op Aanmelden.
  • Als je nog geen account hebt: Kies rechts boven Aanmelden voor de link registreren. Nadien komt er een scherm waarop je je persoonlijke gegevens en gewenste wachtwoord kan invullen.

Stap 3: U bent nu ingelogd in uw account. Van hieruit kan u bestellen en nadien 24/24 de status van uw bestelling opvolgen. Je kan nadien ook makkelijk terug uitloggen door rechtsboven naar je naam te gaan en onderaan te kiezen voor afmelden.

Met dank aan: groupon.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *