fbpx

Hoe aanmelden bij Groupon?

Groupon.be is een internetbedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van diensten en producten tegen enorme verlaagde tarieven. Groupon biedt deze diensten (etentje, shorttrip,…) en producten aan op zijn website voor een bepaalde tijd en dat met enorme promoties. Alles is gebaseerd op groepsaankopen waarbij een bepaald aantal kopers moet worden bereikt alvorens de verkoop doorgaat. Het aantal wordt bepaald door de bedrijven die hun producten/diensten aanbieden. Zo kan je bijvoorbeeld een smartphone kopen tegen 20% korting als er genoeg kopers zijn. De promo’s zijn wel slechts geldig voor een bepaalde periode. In heel dit verhaal treedt Groupon enkel op als tussenpersoon. De aangekochte materialen/diensten worden verschaft door de partner in kwestie. Wil je ook genieten van dergelijke mooie voordelen, lees dan hieronder hoe het aanmelden bij Groupon verloopt:

Stap 1

Ga naar de website www.groupon.be. Je krijgt een venster te zien waarin je je emailadres moet invullen om zo de verschillende promoties per email te kunnen ontvangen.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Stap 2

Er wordt een email verstuurd naar je emailadres waarin wordt gevraagd om “uw abonnement te bevestigen”. Dit houdt gewoon in dat u de toestemming geeft aan Groupon om dagelijks de nieuwste aanbiedingen en deals naar u op te sturen. Het ontvangen van deze nieuwsbrieven kan je trouwens eender wanneer stopzetten.

Ga dus naar de inbox van je mailadres en bevestig je inschrijving door te klikken op de link in de email van Groupon.

Stap 3

Door het klikken op de link in de email, wordt je doorverwezen naar de website van Groupon en ben je aangemeld. Je krijgt het bovenaan ook nog een keertje te zien dat je succesvol geregistreerd bent op de nieuwsbrief met het opgegeven emailadres. Vanaf nu kan je alle deals (zowel de plaatselijke als al de rest) bekijken die jou interesseren.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

5 gedachten over “Hoe aanmelden bij Groupon?”

  1. Beste Jeannine,

   Als je naar groupon.be surft komt de website normaal gezien meteen in het Nederlands. Is dit niet het geval dan kan je de taal rechtsboven wijzigen. Als het niet moest lukken dan hoor ik het graag.

   Groeten,
   Nick

 1. Leen van den bulck

  Hallo
  Zou graag weten hoe ik naar mijn groupon kan kijken,zou namelijk een voucher terug krijgen maar weet niet waar ik dit kan zien en hoe ik die dan weer kan gebruiken
  Dank bij voorbaat

  1. Dag Leen, surf naar http://www.groupon.be en klik rechts bovenaan op aanmelden. Je kan dan aanmelden met email en paswoord of met je Facebook account. Eens aangemeld zie je wederom rechts bovenaan je naam staan. Hier vind je “Mijn Groupons” terug.

 2. sorry, ik ben nu bepaald niet dom maar kan gewoon niet vinden om te reserveren met mijn groupon…naar jullie tel nr gebeld..zeer onduidelijke uitleg en slechte klankkwalitiet..op groupon.be ook niet mogelijk om mijn res te bevestigen….ik kocht al veel bij groupon maar heb mijn bedenkingen nu..al uren bezig om mijn groupon te kunnen verzilveren..erover..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *