fbpx

Hoe afmelden of uitloggen op Snapchat?

Je kan zonder probleem twee of meer verschillende accounts hebben op Snapchat. Wel niet op dezelfde naam. Om beide accounts te kunnen gebruiken op dezelfde smartphone (in dit voorbeeld een iPhone) dan moet je telkens afmelden met het ene account om met een ander account te kunnen werken. We tonen hieronder hoe het afmelden op Snapchat verloopt.

Stap 1: ga naar Snapchat

Open de app Snapchat op je iPhone.

Stap 2: ga naar je overzicht

Om naar de instellingen van je account te kunnen gaan, dien je eerst naar je overzicht van je snaps te gaan. Dit doe je door op het icoontje links onderaan te tikken.

Stap 3: ga naar instellingen

Ga nu naar de instellingen van je account. Deze zitten achter het tandwieltje rechts bovenaan.

Stap 4: Snapchat afmelden

Veeg helemaal naar beneden. Daar zie je optie “UITLOGGEN” staan.

Stap 6: uitloggen bevestigen

Snapchat vraagt je om het afmelden te bevestigen. Je verwijdert dus niet je account maar je meldt je gewoon af. Je kan nadien terug inloggen.

Stap 7: video delen

Na het uitloggen krijg je automatisch het beginscherm van Snapchat te zien. Je kan dus meteen terug inloggen met een bestaand account of je kan jezelf aanmelden wanneer je een nieuw account wilt aanmaken.

snapchat-afmelden

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *