fbpx

Hoe CCleaner downloaden en installeren?

Ccleaner is een gratis programma van Piriform dat overbodige en ongeldige bestanden opspoort en verwijdert. De mogelijkheid om registersleutels te verwijderen en herstelpunten te creëren, maken dit programma extra interessant. Een must have voor je pc, Mac of laptop! We laten hieronder zien hoe je dit stap per stap doet op een Windows computer.

Hoe installeren?

1) Klik op één van onderstaande buttons om gratis CCleaner naar je PC of Mac te downloaden.

DOWNLOAD CCLEANER GRATIS VOOR JE PC

DOWNLOAD CCLEANER GRATIS VOOR JE MAC

2) Onderaan je internet explorer balk verschijnt er een balkje dat vraagt om het programma uit te voeren. Klik op uitvoeren.

ccleaner installeren 2

3) Selecteer bij Selecteer your language: Nederlands en kies Next >

ccleaner installeren 3

4) Kies of je een snelkoppeling op je bureaublad en je startmenu wil en of je automatische updates wil inschakelen. Dit vink je naar eigen believen aan (is niet verplicht).

ccleaner installeren 4

5) Kies of je tegelijk ook de Google Toolbar mee wil installeren, je kan dit ook vermijden door het vinkje waar hieronder de pijl staat op gericht, uit te vinken. Kies dan installeren.

ccleaner installeren 5

6) Klik op Voltooien om de installatie af te ronden.

ccleaner installeren 6

7) Ccleaner Free is nu geïnstalleerd op je PC. Je kan nu beginnen met Analyseren en Schoonmaken om overbodige bestanden van je PC te wissen.

ccleaner installeren 7

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

2 gedachten over “Hoe CCleaner downloaden en installeren?”

  1. Erik Audenaert

    Heb ccleaner gekocht voor een jaar. Dit gaat wellicht volgend jaar automatisch van mijn creditcard genomen worden. Hoe kan ik dit vermijden ?

    1. Nick Van Ranst

      Dag Erik, normaal gezien sturen ze een email naar het adres waarmee je geregistreerd bent wanneer er opnieuw gefactureerd gaat worden. Dus zeker je mails (eventueel spam-folder) in het oog houden de weken voor de verlenging van je contract.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *