Hoedoen.be

Legt stap voor stap uit hoe je iets doet

Hoe contact opnemen met Relatieplanet?

Waar vind ik toch die contactgegevens van Relatieplanet? Deze pagina legt uit hoe je contact kan opnemen met de klantenservice:

Methode 1 – Telefonisch: Je kan elke dag van 9u tot 23u de klantenservice van Relatieplanet bellen op het telefoonnummer 0031/505.01.80.80. Het is aangewezen je logincode en/of e-mailadres bij de hand te houden wanneer je hen belt zodat je dossier snel kan terug gevonden worden.

Methode 2 – Per post: Door te schrijven naar de klantenservice met op de enveloppe vermeld:
Relatieplanet Nederland BV
T.a.v. Klantenservice
Helperpark 290-a
9723 ZA Groningen
Nederland

Methode 3 – Via online invulformulier: Door wanneer je ingelogd bent als lid, volgend webadres in je browser in te geven: https://www.relatieplanet.nl/contact-formulier , vanuit dit formulier kan je dan een e-mail sturen.

relatieplanet contacteren

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Twitter, Linkedin en Google+

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

Ben ik niet slimmer van geworden...In de categorie "zus en zo"...Goed zonder meer!De moeite om te lezen!Top artikel! Dit moet iedereen weten! (Nog geen ratings voor dit artikel...)
Loading...

Laat een reactie na