17 reacties

 • David schreef:

  Hallo, dit is helaas NIET juist. Ik word elke maal geweigerd om een 2de Facebook aan te maken, ook al heb ik elke maal een nieuw e-mail adres, sturen ze mij een mail waar ik mijn identiteit moet bewijzen door middel van ID kaart scanning !!! Dit heb ik na 8x mislukte aanmeldingen dus gedaan, dan krijg ik bericht dat ik een 2de identiteit moet bewijzen, dus mijn rijbewijs mee gescand, nog steeds geen reactie van Facebook !!!!! Zelfs registratie per gsm nummer lukt niet !!!

  • Johan Van Asch schreef:

   Hallo David,
   Bedankt voor je feedback en ervaring hierin. Het kan natuurlijk zijn dat Facebook, in vergelijking met vroeger toen dit zonder problemen lukte, zijn beleidsregels hierin verstrengd heeft.
   Ik zie bijvoorbeeld een reeks mensen die 2 accounts hebben > vb. 1 FB account in hoedanigheid van hun job (vb. voetballer, model) en 1 FB account voor privé, maar misschien wordt de aanmaak hiervan anno 2014 niet meer toegelaten.

   Zelf zal ik ook nog eens de proef op de som nemen, nogmaals bedankt voor je melding.

 • Chris Noerens schreef:

  Goede namiddag,
  Ik heb er vraag. Ik ben permanent verwijderd bij facebook. Ik kreeg bericht dat na 14 dagen mijn profiel definitief verwijderd is. Kan ik na die 14 dagen een nieuw account aanmaken met hetzelfde e-mailadres en profielnaam?

 • liliane t'siolle schreef:

  halo,kan ik een face book account aanmaken op de naam van mijn vrouw,:lilianetsiolle@Outlook.com

  • Nick Van Ranst schreef:

   Dat kan zeker. Dit kan gewoon een nieuw account zijn en hoeft geen tweede account op jouw naam te zijn. Hoe je een FB account aanmaakt kan je hier lezen.

 • Rita schreef:

  Hallo, Ik kan wel inloggen op mijn account maar kan niet afmelden en geen berichten plaatsen of vind ik leuk posten kan ik een nieuwe Account aanmaken ?
  ik heb wel geen tweede mailadres .

  • Johan Van Asch schreef:

   Dag Rita,
   Normaal is het onmogelijk dat je niet kan uitloggen of niets kan liken, heb je al getracht contact op te nemen met Facebook? Want dan lijkt me er toch een error te zijn in je account.

   • Karin Kesselaar schreef:

    Tenzij je geblokkeerd bent. Waarschijnlijk heb je de waarheid vertelt en facebook wilt dit niet..

    • G.Helemigh schreef:

     Dat is inderdaad het geval met Facebook,als iets over een reclame van facebook zelf iets zegt krijg je straf,Alleen al het kinderlijke gedrag(krijg je straf) is vor mij een reden om deze site weghalen ware hij zoveel macht heeft,Werk met asielzoekers en het enige is Facebook,Er zijn landen facebook volkomen isoleren,dan moet een tweede hebben zodat je via weet of iemand bij terug sturen Nederland,helas gebeurd dat nogal veel of op het vliegveld zelfmoord ,zelfs op Nedrlandse bodem werkt Facebook je tegen.Het zijn maar mensen leven welke anders geaard zijn.

 • knockaert johan schreef:

  ben ik wel op de goede weg om een tweede account te maken

 • Sara Van Damme schreef:

  Beste, Ik heb het tegenovergestelde probleem voor. Willen inloggen op een nieuw toestel met mijn bestaand email adres en paswoord, en ineens krijg ik een nieuw leeg profiel, zonder vrienden en foto’s. Ik weet niet wat ik kan doen om terug op mijn originele profiel te komen.

 • Chantal schreef:

  Ik wil naast mijn eigen FB account deze van de triatlonclub mee beheren. Kan dit via de FB APP op mijn IPhone, zo ja, hoe?
  Bedankt voor de reactie!

  • Nick Van Ranst schreef:

   Dag Chantal, als het een pagina is dan bestaat hiervoor een app “Pagina’s” en kan je deze makkelijk beheren.

 • Gerry Courtens schreef:

  Beste , ik kan Fb bekijken maar dan ineens stopt het en kan ik niet meer scrollen , dank u

 • Tejo Jacobus schreef:

  LS
  Op 23/3/ 2020 verdween plotseling de vertaalfunctie onder de berichten die ik ontvang op fb! Berichten in Thai kon ik moeiteloos vertalen in o,a, Nederlands en Engels, Van alles geprobeerd om dit weer in orde te maken. Echter zonder resultaat!
  bvd

 • Walda Van Onckelen schreef:

  Door de aankoop van een nieuwe laptop heb ik wel mijn gewoon Facebook account, maar ik had ook een ander account voor werk. Zodat privé en werk gescheiden blijven. Nu weet ik niet hoe ik dat tweede account terug kan vinden.

Leave a Comment