fbpx

Hoe een elektrische fiets kopen met ecocheques?

Kan je met je eco cheques die prachtige elektrische fiets kopen? Als we de nieuwsberichten mogen geloven is er sinds COVID19 nooit meer gefietst (en gewandeld). Niet onlogisch want voor het overige kon je natuurlijk niet veel gaan doen. Daarom ook dat de verkoop van fietsen, al dan niet elektrische de hoogte is ingeschoten. En hoe handig zou het niet zijn als je deze fiets kan aankopen met je ecocheques?

Wel, dan hebben we goed nieuws! Want aankopen die betrekking hebben op duurzame en milieuvriendelijke mobiliteit kan je gewoon met eco-cheques voltooien. Hieronder vallen alle fietsen, speedpedelecs, steps, eenwielers, hoverboards, zonder motor of met elektrische motor, en alle elektrische scooters & toebehoren. Met andere woorden, een elektrische fiets is betaalbaar met ecocheques.

Meer zelfs, ook de nodige wisselstukken hiervoor kan je kopen met de cheques (valt onder de noemer toebehoren). En je kan ze zelfs gebruiken voor het onderhoud en laten herstellen van je elektrische fiets. Kortom, van de aankoop tot de wisselstukken en herstellingen van je toekomstige elektrische fiets kan je een beroep doen op ecocheques.

Welke elektrische fiets kan je kopen met ecocheques?

De vraag is nu natuurlijk: welke elektrische fietsen kan je aankopen met je cheques en waar kan je ze kopen? We hebben in onze zoektocht ons vooral toegespitst op de grotere webshops (sorry aan alle lokale handelaars die ook eco-cheques aanvaarden. Je mag ons altijd een mailtje sturen en dan nemen we je gegevens graag op in onderstaande lijst!). Voor de volledigheid hebben we per webshop ook de link toegevoegd naar de alle producten die je op de betreffende webshop met je ecocheques kan aankopen.

Wil je liever je ecocheques aan iets anders besteden? Dan hebben we een handige lijst samengesteld met alle winkels waar je terecht kan met je ecocheques.

BEKIJK LIJST MET WINKELS >
The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *