fbpx

Hoe Gmail support contacteren?

Er zijn 2 mogelijke manieren om rechtstreeks contact op te nemen met het Gmail-support team. Je kan de klantenservice direct uw feedback sturen of u kan een bericht plaatsen in het Google-forum in de hoop dat iemand van Google’s klantenservice (of een andere deskundige) zullen reageren op jouw probleem. Het Google forum dat gewijd wordt aan Gmail is te vinden op http://productforums.google.com/d/forum/gmail of u kunt de volgende stappen om een reactie te versturen naar het support team met ons mee volgen:

Stap 1

Log in op uw Gmail-account en klik op het wiel in de hoek. Daar kiezen we de optie ‘Help’.

gmail contacteren 1

Stap 2

Klik op de link ‘Feedback verzenden’.

gmail contacteren 2

Stap 3

Schrijf uw bericht aan het support team. Optioneel kunt u ervoor kiezen om een screenshot van de huidige webpagina mee te sturen naar het Google support team (als het probleem zich voordoet op die pagina). Daarna klik je op verzenden. Iemand van de Google klantenservice team zal uw bericht dan behandelen.

gmail contacteren 3

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

6 gedachten over “Hoe Gmail support contacteren?”

 1. Ik wil boeken kopen bij de playstore om te lezen op mijn tablet. (Nexus 7) Helaas krijg ik geen Nederlandstalige maar enkel Spaanse en enkele Engelse boeken te zien. Misschien omdat ik in Spanje woon? Ik probeer ook tevergeefs om Google te contacteren. Beginnen meer en meer op Microsoft te lijken.
  Wat kan ik doen?

 2. Geachte Heer / Mevr..

  Daar ik gespamt ben kan ik niet meer op mijn gmail account kunt u mij helpen aub mijn mobiele nr. is 0476722130 .

  1. Beste Davy, beste even Gamil support aanroepen zoals hierboven beschreven. Wijzelf van Hoedoen.be hebben niets met Gmail te maken en kunnen je hierbij niet helpen. Succes!

 3. martijn van dooren

  ik heb een vraag ik ben het wachtwoord kwijt van mijn gmail. ik heb dat telefoon nummer voor account herstel ook niet meer kan niet meer op mijn mail komen. hoop dat iemand me kan helpen. van google.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *