Hoe iemand taggen op Instagram?

Je hebt net een prachtige foto genomen van je vrienden en je aarzelt dan ook niet om deze te delen op Instagram. Je zou echter ook je vrienden willen taggen op deze foto. Op deze pagina vind je terug hoe je iemand moet taggen op Instagram en ontdek je dat het helemaal niet moeilijk is.

Stap 1: neem foto en kies effecten
Als je de foto hebt genomen en effecten hebt toegevoegd, dan kan je deze delen. In de laatste stap kan je personen taggen. Klik hiervoor op “Personen taggen”.
instagram-taggen-1

Stap 2: personen taggen
Je kan eender waar op de foto mensen gaan taggen. De personen die je wilt taggen moeten wel personen zijn die je volgt. Anders kan je deze niet taggen. Tik hiervoor op de foto. Zoals je ziet in het tweede scherm, wordt nadat je getikt hebt, gevraagd naar wie dit is. Bovenaan kan je dan de naam van de persoon intypen. Er wordt een suggestie gedaan van volgers afhankelijk van de letters die je typt. Je tikt nadien op de naam van de persoon die je wilt taggen.
instagram-taggen-2

Stap 3: foto delen
Eenmaal je alle personen hebt getagd, tik je op “klaar” rechtsboven. (scherm 1). Je ziet nu dat er 2 personen zijn getagd (scherm 2). Dan rest er nog enkel deze foto te delen. In je overzicht zie je de foto staan met onderaan links een zwart icoontje (scherm 3). Als je daar op tikt, dan zie je welke personen er getagd zijn in de foto.
instagram-taggen-3

Tip: Zit je vaak op Instagram?

Zorg er dan voor dat je een abonnement hebt met veel mobiele data van Mobile Vikings of Scarlet Mobile. Zo kan je naar hartenlust surfen op Snapchat, Youtube, Facebook en Instagram 😉

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laatste berichten van Nick Van Ranst (toon alles)

10 reacties

Leave a Comment