fbpx

Hoe inloggen op mijn Zalando Lounge account?

Zalando Lounge is de VIP sectie van de traditionele Zalando webshop. Je vindt er immers de duurste merken aan extra hoge kortingen, wat het aanbod heel exclusief maakt. Je hebt echter een aparte login nodig om er toegang toe te krijgen.

Wil je zelf inloggen op je account om het aanbod te bekijken of een bestelling te plaatsen of op te volgen? We leggen je uit hoe je simpel kan inchecken of registeren als je nog geen account hebt bij Zalando Lounge:

Stap 1: Open Zalando Lounge via onderstaande button

Stap 2: Klik op de gele button ‘Nu inchecken’ (rechts bovenaan het scherm)

Stap 3: Er zijn nu 2 mogelijkheden:

  • Als je al een account hebt: Vul je e-mailadres en wachtwoord in (of selecteer ‘wachtwoord vergeten?’ indien je het wachtwoord niet meer weet) en klik op inchecken.
  • Als je nog geen account hebt: Vul je e-mailadres en wachtwoord dat je wenst in en kies Inchecken. Nadien komt er een scherm waarop je je naam + voornaam kan invullen. Of je kan er ook voor kiezen om je Facebook account te koppelen, waardoor je nog sneller toegang krijgt.

Stap 4: U bent nu ingelogd in uw account. Van hieruit kan u bestellen en nadien 24/24 de status van uw bestelling opvolgen.

Met dank aan: zalando-lounge.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *