fbpx

Hoe Instagram foto delen op Facebook?

Met Instagram kan je heel eenvoudig je foto’s delen op Facebook. Hiervoor hoef je geen externe apps te downloaden of andere halsbrekende toeren uit te halen. We tonen hieronder hoe je vanop je smartphone (in dit voorbeeld een iPhone) foto’s van Instagram op Facebook kan plaatsen.

Stap 1: ga naar Instagram

Open Instagram op je iPhone.

Stap 2: ga naar camera

Ga naar de camera-functie om een foto te nemen die je wilt delen op Facebook.

Stap 3: neem een foto

Neem bijvoorbeeld een artistieke foto van je toetsenbord.

Stap 4: pas foto aan

In de volgende stap kan je de foto aanpassen door er bijvoorbeeld een filter op te plaatsen. Ook als je de foto deelt op Facebook worden de filters en andere aanpassingen netjes weergegeven. Als je tevreden bent over je foto tik je op volgende.

Stap 5: koppel met Facebook

Om je foto te kunnen delen op Facebook, tik je op “Facebook”. Je iPhone zal nu automatisch een verbinding maken met Facebook. Het spreekt voor zich dat de Facebook app op je iPhone moet geïnstalleerd zijn. Als je niet bent ingelogd op Facebook, moet je dit eerst doen. Je zal zien dat bij het maken van de verbinding met Facebook je scherm even zal verspringen naar de Facebook app. Automatisch keer je terug naar Instagram. Je hoeft hiervoor niets te doen!

Stap 6: delen maar!

Als je terug op het scherm van Instagram zit, dan zie je dat het Facebook icoontje een andere kleur heeft. Dit betekent dat je gekoppeld bent met je Facebookaccount en dat de foto gedeeld zal worden op Facebook.

Tip!

Wees er zeker van dat je met je eigen account bent ingelogd op Facebook. Stel je voor dat je kleine broertje even met jouw iPhone zijn Facebook gecheckt heeft en vergeten uitloggen is… Je Instagram foto zal mooi staan op zijn Facebook profiel!

instagram-facebook-delen

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *